Skip to content

rondje schild Multi-cache

This cache has been archived.

GeoGuy: Je cache is door mij gearchiveerd in verband met het te lang op disabled staan.

Mocht de cache, of onderhoud van de cache, aan je aandacht ontsnapt zijn, en je de cache alsnog weer nieuw leven wilt inblazen, dan graag even een berichtje via email.
Als de cache binnen 3 maanden hersteld of herplaatst is, wil ik de cache wel terughalen uit het archief, mits deze aan de dan geldende voorwaarden voldoet.

More
Hidden : 08/07/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Een fiets/wandeltocht rond het schildmeer van ongeveer 13km

Het Schildmeer is een prachtig meer gelegen in de provincie Groningen tussen Schildwolde en Overschild. Het is gemiddeld 1 meter 50 diep en 284 ha groot. Het Schildmeer is verbonden met Appingedam, Delfzijl, Groningen en de Wadden. Grotendeels behoort het meer tot de gemeente Slochteren. Het Schildmeer is gedeeltelijk officieel natuurgebied. Onderweg komt u diverse infoborden en uitkijkpunten tegen, waar u kunt genieten van het uitzicht over het meer.

Schildmeer is een meer dat zich prima leent voor alle vormen van watersport. Zo kan men er heerlijk zeilen, kitesurfen of wakeboarden. Voor deze vormen van watersport kan men terecht in Steendam bij Hinrichs, Boei12 en de Otter, vlak bij het Schildmeer gelegen. Het schone water leent zich ook prima voor zwemmen. Tijdens de zomermaanden wordt het strand dagelijks onderhouden. Dat maakt het Schildmeer voor elke vorm van recreatie een prachtplek!
bron:schildmeer>


N53°(F+A).D((E+G)xA) E006°(DxF+E).(ExC)+(AxB)+G

Additional Hints (No hints available.)