Skip to Content

This cache has been archived.

Cardamar: [b]Tot zover Klokje-rondweg Sneek. Tijd voor wat anders.[/b]

More
<

Klokje-rondweg Sneek #10 - Hemdijk

A cache by Cardamar Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/04/2011
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

In deze serie van zestien caches maakt u een rondje om Sneek. U zult het op mijn manier moeten doen, want u moet bij nummer één beginnen, wilt u alle caches vinden. In elke cache vindt u het coördinaat voor de volgende locatie. Op de coördinaten bovenaan de pagina zult u dus niets vinden. We gaan klokje rond (om Sneek)!

Klokje-rondweg Sneek


Klokje-rondweg is een route om Sneek heen, waarbij u maar liefst zestien caches kunt vinden. Het wordt aangeraden om deze route op de fiets te doen. Met de auto is ook mogelijk, maar u zult steeds stukjes moeten omrijden en stukken moeten lopen.

De Hemdijk is een wijk van Sneek. De wijk grenst in het noorden aan de wijken Noorderhoek I en Noorderhoek II, in het oosten door de Stationsbuurt (Sneek) aan de Binnenstad, in het zuiden aan de Stadsrondweg Zuid en in het westen aan de Industrieterrein De Hemmen. De gelijknamige weg Hemdijk is de hoofdader van de wijk. Een andere grotere verkeersader in de wijk is de Bolswarderweg, die de verbinding vormt met de Prins Hendrikkade en de uitvalswegen richting de A7. Deze weg vormt tevens de noordelijke wijkgrens. De wijk wordt in het oosten deels begrenst door het natuurgebied Spoordok. Direct naast de wijk ligt het treinstation en het busstation van Sneek. Op het uiterste zuidoostelijke puntje van de wijk ligt het Geau-akwadukt. In het westen van de wijk, achter de Bogerman, ligt het Antonius Ziekenhuis. De namen van de Hemdijk hebben een link met water en weidevogels.


Laatste cachecontrole: 17.06.2012

De ereplaatsen voor deze cache:

WoSyHi
CeciKla
Jinx-iT

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.