Skip to Content

This cache has been archived.

herbert73: Kiitos kätkön löytäneille.

More
<

DVD I

A cache by herbert73 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/27/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


VHS- ja DVD-sarjan tarkoitus on tutustuttaa kätköilijät Noljakan, Kydön, Pilkon ja Marjalan kaupunginosiin. Matkaa voit tehdä kävellen yksin, kumppanisi, pikkuapulaisten tai koiran kanssa. Voit toki käyttää pyörää tai autoakin, mutta auton parkkeeraus tuottanee usein ongelmia. Tarkkaile samalla alueiden rakennuksia, kuinka värit käyvät yksiin jne. Kesäisin talojen pihapiirit antavat neuvoja siitä kuinka pihat voisi laittaa tai jättää laittamatta. Rentouttavaa kätköilyä valitsemallasi tavalla.

DVD-sarja on kronologinen eepos ja jatkoa VHS-sarjalle.

DVD (engl. Digital Versatile Disc tai Digital Video Disc, suom. digitaalinen video-/monikäyttölevy) on optinen datan tallennusväline. DVD:n yleisimmät käyttötavat ovat videokuvan ja tiedon tallennus. Se on tällä hetkellä elokuvien yleisin kotikäyttöön suunnattu levitysformaatti.

Muutamia vuosia sitten kuulin kaverilta, että hänellä on laitteet VHS-materiaalin siirtoon DVD:lle. Katselin vain hetkisen säkillistä VHS-kasetti läjää ja eikun säkki kaverille ja tarvittava määrä tyhjiä DVD levyjä myös. Muutaman viikon kuluttua (kun ensin sain DVD:t takaisin) menivät kierrätykseen/uusiokäyttöön/ser-jätteeksi vanha VHS-nauhurini ja VHS-kasetit. Omat vanhat VHS-elokuvavarastotkin oli jo aika heittää menemään. Niiden laatu kun ei lähellekään vastannut kaupassa myytäviä samoja DVD-elokuvia. Vaikkakin kirpaisi se, että oli joskus ostanutkin niitä kovalla markkahinnalla, mutta kun ei ollut enää VHS-nauhuria, niin millä niitä olisi sitten katsellut!?

DVD aikakausi oli viimein alkanut kotivideoideni osalta!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

223 Logged Visits

Found it 213     Didn't find it 5     Write note 2     Archive 1     Needs Archived 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.