Skip to Content

This cache has been archived.

Cardamar: Hoewel ik snap dat het heel vervelend is voor de mensen die al zo ver zijn met de puzzels, kan ik op dit moment geen tijd vinden om de hele puzzelreeks in orde te maken. Toch wil ik proberen om deze op een wat langere termijn weer helemaal in orde te maken.

Voor nu staat deze al zo lang offline, ik kan dit natuurlijk niet onbeperkt rekken. Daarom zal deze voor nu toch echt even het archief in moeten.

Excuus voor het ongemak, hopelijk hebben jullie er echt wel lol in gehad! Ik heb met veel plezier alle verhalen omtrent de puzzels gelezen.

Tot ooit...

More
<

De zwarte koker

A cache by Cardamar Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/06/2013
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

De zwarte kokerVaak jagen wij geocachers op van die kleine zwarte kokertjes. Wat een gekte is het soms! Wil je ook dit zwarte kokertje vinden? Denk er dan even aan dat de coördinaten bovenaan de pagina fictief zijn.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

107 Logged Visits

Found it 41     Didn't find it 1     Write note 57     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Post Reviewer Note 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.