Skip to Content

This cache has been archived.

Adalma: Pikkupeikko muutti Mörrimöykyn perässä tuntemattomaan osoitteeseen...

More
<

Pikkupeikon piilopirtti

A cache by Adalma Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/22/2012
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kaverukset Pikkupeikko ja Mörrimöykky asuvat Peippoosen pururadan varrella. Mennessäsi kätkölle aja Peippoostentietä riittävän pitkälle, että pääset pururadan parkkipaikalle.

When you come to this cache please drive far enough along Peippoostentie to find the parking area.


Pikkupeikko mietti päänsä puhki, pähkäili ja puhisi. Mihin nyt majan pistäisi, kun entinen jäi uuden pururadan alle. Pitkälle en patikoi, tahdon pysyä missä olen tottunut olemaan. Ehkä voin joskus purudan kulkijalle jos toisellekin kepposenkin keksiä, kun en muuta kauemmas.

Tähänkö siis asettuisin asumaan? Onhan pirtti vähän ahdas, mutta on tässä ihan erityistä tyyliä. Eipä juuri mahdu kääntymäänkään, mutta ei myöskään ole turhaa siivottavaa. Kotini on linnani. Kun kuitenkin tulet vierailulle, niin suljethan oven kunnolla lähtiessäsi.

********

Peippoosen pururata on Kylkkälän kyläyhdistyksen ponnistelujen tulos ja arvokas liikuntapaikka alueen asukkaille. Pituutta tällä pienellä alueella kiertelevällä pururadalla on noin kilometrin verran ja sen keskelle jää pulkkamäki ja kota, jossa vaikkapa makkarat paistuvat mainiosti.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

176 Logged Visits

Found it 165     Didn't find it 4     Archive 1     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.