Skip to content

<

Napakivi

A cache by andyyh Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/21/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Napakivi on perinteinen suomalainen nimitys joillekin keskeisellä tai näkyvällä paikalla oleville kiville, yleensä pystykiville. Napakiviksi kutsutut kivet ovat yleensä pystykiviä eli korkeahkoja luonnonkiviä, jotka ihminen on pystyttänyt. Joillakin napakivillä on pyöristynyt pää, ja joidenkin päällä on pyöreähkö pienempi kivi.

Kivi sijaitsee metsätien varrella ja kävelymatkaa kertyy noin 80 metriä, jos autolla ajaa metsätiellä olevalle aukiolle. Metsätielle ei kannata ajaa matalapohjaisella autolla, koska tien keskikohta on jossakin kohtaa hieman korkeampaa - käytä maalaisjärkeä tiellä ajaessasi! Kätkön koordinaatit saattavat heittää noin viisi metriä maaston vuoksi, mutta kun löydät kiven, et voi erehtyä paikasta. Koska paikka on yksi Viitailan nähtävyyksistä, ei purkkikaan ole vaikeasti piilotettu.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.