Skip to Content

<

Valkoisen ratsun reitillä 4 - Rantakylä

A cache by Meriam Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/26/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Shakkilandian ja Suomen maisemat muistuttavat toisiaan. Kummassakin maailmassa virtaa isoja ja pieniä jokia. Kätkö on pieni small, jonka suuaukon halkaisija on 4,7 cm ja korkeus on 8 cm.


[ENG] Chessland and Finland are very similar. One of the typical landscape is a river. The cache size is a small, diameter is 4,7 cm and high is 8 cm. This is a story in Chessland. Black queen is a monarch of the Highland and White queen is a monarch of the Downland. Black knight and White knight take a message between queens. Your mission are to gather eight bonushints and then find the bonuscache Shakkiratsut. Good hunting. I am very sorry but the whole story is only finnish.

Walkeahännästä oli juuri sopivasti lähdössä kauppakaravaani Rantakylän kautta Myllykoskelle. Valkea ratsu sai suopean kutsun liittyä mukaan, koska olihan aina kokenut soturi haluttu lisä suojaamaan arvokasta kauppatavaraa. Matka eteni ilman hidastavia välikohtauksia ja karavaani saapui jo kolmen päivän päästä päämääräänsä.

Rantakylä oli vilkas kauppapaikka, koska siellä pysähtyivät kaikki ennenkuin siirtyivät päivän matkan päässä olevaan rajakaupunkiin Myllykoskelle tekemään kauppoja Alamaalaisten kanssa. Erilaisia tavaroita kuin myös erilaisia huvituksia löytyi jokaiseen makuun. Iltasella Valkea ritari oli karavaanin sotureiden kanssa paikallisessa Iloisessa talossa katselemassa tanssi- ja trubaduuriesityksiä. Tämä kuuluisa kievari oli aivan joen rantaan ja se oli rakennettu suuren puun ympärille. Vierailla oli tapana jättää viestejä puuhun.

Tulipa eräs kaunis neitokainen esittelemään ritarille, josko vaikka sellaisen yksityistanssinäytöksen hän järjestäisi. Valkea ritari kuunteli tovin, mutta kieltäytyi urheasti kunniasta. Neito lähti tuohtuneena hameen helmat hulmuten pois.

Aamulla sai selitys neitokaisen edellisiltaiseen närkästymiseen. Hän olikin Marsijoiden suvun prinsessa ja hänet oli määrätty estämään keinolla millä hyvänsä Valkean ritarin matkan jatkuminen. Kun karavaani asteli ulos Myllykoskelle johtavasta portista, ulkopuolella odotti joukko harmaaseen pukeutuneita sotilaita sekä edellisiltainen neitokainen. Marisijat olivat kokoontuneet estämään Valkean ratsun etenemisen.

Samaan aikaan oli lähdössä toinenkin karavaani kohti Myllykoskea ja luonnollisesti kauppiaat yhdistivät voimansa, joten Valkealla ratsulla oli tässä kohden aivan ylivoimainen joukko. Marisijat totesivat tosiasian ja väistyivät suosiolla syrjään ja seurasivat myrtyneenä jälkijoukkona karavaaneja Myllykoskelle.

Tämä on tarina Shakkiratsuista, jotka seikkailevat Shakkilandia maailmassa. Shakkilandiassa ja suomalaisessa maisemassa on hyvin paljon samoja piirteitä. Tutustukaamme niistä muutamiin. Ratsukoiden reittien varsille jäi vihjeitä salaisesta tapaamispaikasta. Tehtävänäsi on tukea ratsukoiden matkaa keräämällä vihjeet talteen. Shakkia ei tarvitse osata mutta nappuloiden perussiirtojen osaaminen voi olla hyödyksi jossakin kohdin matkaa. Kun olet saanut kasaan kaikki bonusvihjeet ja tiedät missä salainen kohtaamispaikka on, liityt Shakkiratsujen Waalean Kuningataren pieneen seurueeseen saattaaksesi hänet turvallisesti perille tapaamiseen. Vihjeet voi kerätä missä järjestyksessä tahansa mutta ehkä askelia säästävin reittivalinta on päinvastainen järjestys kuin mitä kenties hevoset kulkivat.

SHAKKIRATSUT tarinaan kuuluvat seuraavat kätköt:

Valkoisen ratsun reitillä 1- Jyrkänne

Valkoisen ratsun reitillä 2 - Ikimetsä

Valkoisen ratsun reitillä 3 - Walkeahäntä

Valkoisen ratsun reitillä 4 - Rantakylä

Mustan ratsun jäljillä 1 - Ilveskallio

Mustan ratsun jäljillä 2 - Kivipaasi

Mustan ratsun jäljillä 3 - Teräspiha

Mustan ratsun jäjillä 4 - Druidit

Bonuskätkö Shakkiratsut

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

357 Logged Visits

Found it 348     Didn't find it 1     Write note 4     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.