Skip to Content

<

Lintusaari

A cache by V3SKU Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/09/2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Saareen päästyä kätkö on T 1,5. Kätkö tuo esiin kauniin saarijärveläisen maiseman ja mukavan kalliorannan kesäpäivän viettoon.

Tiimillemme Lintusaarella on pitkä ja kaunis historia. Mrs. on paikalla käynyt jo 12-vuotiaasta lähtien. Jälkikasvun kanssa saareen olemme soudelleet monet kerrat.

Vesistön tila on vuosien aikana heikentynyt silminnähden, nopeasti. Tähän on syynä maa- ja metsätalous, sekä turvetuotanto.
www.ymparisto.fi : Vesienhoitosuunnitelmassa ja toimenpideohjelmassa Saarijärven reitin järvistä noin 60 % ja jokimuodostumista noin 50 % on luokiteltu tyydyttävään tai sitä huonompaan tilaan.
Reitin vesien tila on Keski-Suomen heikoin.
Saarijärven reittiä kuormittavat maa- ja metsätalous, haja-asutus, yhdyskuntien puhdistamot sekä turvetuotanto. Kuormitusta tulisi vähentää valtioneuvoston hyväksymien alueellisten vesienhoitosuunnitelmien ja toimenpideohjelmien mukaan. Tavoitteena on, että pintavedet ovat hyvässä tai erinomaisessa tilassa vuoteen 2015 mennessä.
Vuonna 1992 Korkein Hallinto-oikeus rajasi turvetuotantoalueiden vedet jätevesiksi, jotka aiheuttavat ongelmia ja päästöjä alapuolisiin vesistöihin.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

35 Logged Visits

Found it 33     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.