Skip to Content

<

007 Erittäin salainen

A cache by copohontas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/13/2012
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

James Bond 50 vuotta mysteeri

James Bondin (Roger Moore) ollessa vaimonsa Teresa Bondin haudalla pappi tulee ilmoittamaan tämän toimiston lähettäneen helikopterin hakemaan hänet. Tämä on kuitenkin Bondin vanhan vihollisen Ernst Stavro Blofeldin ansa: Blofeld tappaa kopterin pilotin sähköiskulla ja ottaa sen komentoonsa kauko-ohjaimella. Hän lennättää kopteria ympäriinsä säikytellen Bondia, joka kuitenkin repii kauko-ohjauksen mahdollistavan johdon irti ja nappaa Blofeldin kyytiin, ja pudottaa hänet savupiippuun.

Brittiläinen vakoilualus St. Georges uppoaa Albanian rannikolla Joonianmerellä osuessaan vanhaan kalastusverkkoihin tarttuneeseen miinaan. Mukana uppoaa myös ATAC: laite, joka on elintärkeä Britannian puolustusministeriölle ja jolla ministeriö pitää yhteyttä Kuninkaallisen Laivaston Polaris-sukellusveneisiin. Jos toinen suurvalta jäljittäisi ATAC:in veden alta, sukellusveneiden ballistiset ydinohjukset olisivat käytettävissä länsimaita vastaan. Britannian salaisen palvelun palkkaama meriarkeologi Timothy Havelock vaimoineen murhataan palkkamurhaaja Hector Gonzalesin toimesta. Havelockien tytär Melina (Carole Bouquet) kuitenkin selviää iskusta. MI6 lähettää Bondin ottamaan selvää Gonzalesin toimeksiantajasta, mutta Melina tappaa tämän ennen kuin mitään saadaan selville.

Pian kuitenkin selviää Gonzalesin toimeksiantajan olevan Emile Locque (Michael Gothard). Bond tapaa kreikkalaisen liikemiehen ja tiedonantajan Aris Kristatoksen (Julian Glover), jonka mukaan Locquen esimies on kreikkalainen salakuljettaja Milos Columbo (Chaim Topol). Bond saa kuitenkin tietää, ettei Locque olekaan Columbon vaan Kristatoksen palveluksessa. Kristatos on tehnyt sopimuksen KGB:n kanssa ATAC:in hankkimisesta ja myymisestä. Kristatos oli lavastanut Columbon roistoksi, koska tämä tiesi liikaa hänen KGB-yhteyksistään. Bond ottaa osaa Columbon johtamaan hyökkäysretkeen erääseen Kristatosin tehtaista, mistä he nappaavat Locquen. Bond kiristää häneltä tietoja Kristatoksen piilopaikasta ja lopulta tappaa hänet. Bond sukeltaa Melinan kanssa Neptune-pienoissukellusveneen avulla troolarin hylkyyn etsimään ATAC:ia. Laite löytyy ja räjähdeansoitus saadaan purettua, mutta Bondin ja Melinan palattua Neptuneen heidän kimppuunsa hyökkää suurempi vedenalaislaite: öljyteollisuutta varten konstruoitu MANTIS, jonka Bondin ohjaama Neptune kuitenkin tyrmää.

Pinnalla odottaa Kristatos, joka ottaa ATAC:in haltuunsa ja yrittää tappaa Bondin ja Melinan, siinä kuitenkaan onnistumatta. Bond etenee Kristatoksen piilopaikkaan on Meteorassa, jossa Kristatoksen on määrä luovuttaa ATAC KGB:n johtajalle kenraali Gogolille (Walter Gotell). Kristatoksen kätyri Apostis huomaa kallionkylkeä kiipeävän Bondin ja yrittää tappaa hänet, mutta Bond tappaakin hänet käyttäen irrallista kalliokiilaa heittoveitsenä. Päästyään huipulle Bond nostaa muut ryhmän jäsenet paikalle korihissillä. Bond joutuu kamppailuun Kristatoksen henkivartija Erich Krieglerin (John Wyman) kanssa, mutta Bondin onnistuu suistaa tämä luostarin ikkunan läpi syvään rotkoon.

Kristatos yrittää paeta ATAC sylissään helikopterilla, mutta Columbo tappaa hänet heittoveitsellä ja luovuttaa ATAC:in Bondille, mutta kenraali Gogol saapuu ja vaatii sitä itselleen. Bond heittää ATAC:in vuorenjyrkänteeltä alas, jolloin Gogolin kätyri aikoo ampua Bondin, mutta kenraali kieltää ja sarkastisesti nauraen hän poistuu helikopterillaan. Myöhemmin Bondiin otetaan yhteyttä radiolaitteella, jossa sanotaan pääministerin haluavan puhua hänen kanssaan. Bond jättää laitteen papukaijalle, jolloin silloisen pääministeri Margaret Thatcherin ääni keskustelee papukaijan kanssa, samalla kun Bond viettää Melinan kanssa henkilökohtaisia hetkiä.

Kätkössä ei ole kynää ja piiloa ei saa laittaa liian tiukkaan. Ota jakoavain (min. 20 mm), pihdit, tongit tmv. mukaan tai käytä bondimaisia ominaisuuksiasi.Additional Hints (No hints available.) 

Find...

128 Logged Visits

Found it 120     Write note 5     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.