Skip to Content

This cache has been archived.

TusinaEvent Finland: Kiitoksia kaikille osallistuneille ja valitukset nille joille siirto aiheutti närää, mutta osallistujamäärä ja lumikaaos yllätti jäjestäjät, joten ratkaisu oli enemmistön kannalta perusteltu.

More
<

QL:n G8 Summit [DFT#08]

A cache by QL & 121212 Team Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Wednesday, 12 December 2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Katsellaan Helsinkiä huipulta!

Alkaa 15:15 ja päättyy noin 15:30.
Alkaa 14:45 ja päättyy noin 15:15:15 .

Yleistä Koska Suomen tulevien eventtien listassa ei näkyny yhtään(* 12-12-12 teeman tapahtumaa, teimme porukalla niitä samalla vaivalla 12 kappaletta, kun vauhtiin kerran päästiin. Kaikki eventit ovat omia itsenäisiä kokonaisuuksiaan, eli voit osallistua (tai olla osallistumatta) niihin tapahtumiin jotka sopivat omiin aikatauluihisi ja intresseihisi. Järjestäjät ovat keskenään katsoneet aikatauluja siten, että kaikkiin ehtii, jos ei ole muita harrastusta haittaavia esteitä.

Tervetuloa miittiin!

*) Kyllä, tämä todellakin oli tilanne miitin siirtyessä julkaisujonoon marraskuun alussa.


Tämä tapahtuma

Tavataan Tornin ateljeebaarissa. 12 cl ihanan callista cuplivaa sopisi tilanteeseen, mutta jokainen päättää tietenkin itse. Mennään ulkoterassin puolelle pällistelemään 'maisemia', jos sää saalli. Muistakaa käydä myös näköalasaniteettitilojen puolella!

Torniin mahtuu yhtäaikaa korkeintaan noin 40 henkilöä, joten kuvaus pistetään disableen ~40 will attendin kohdalla. Ylhäällä on kaksi katselukerrosta, joista ylempi on tilavampi ja tarjoaa näkymät kaikkiin ilmansuuntiin. Hissillä pääsee "kerrokseen 11", joka on kerrosta alempana kuin alempi näköalatasanne. Tässä kerroksessa on pieni huone, johon sijoittunee (vapaaehtoinen) lokikirja ja purkit matkalaisten vaihtoa varten.

Hissiin mahtuu kerrallaan vain viisi henkilöä. Rappusten käyttö on turvallisuussyistä kielletty. Toistaiseksi mennään "jokainen hoitaa pääsylippunsa itse" -periaatteella, mutta ryhmälipusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä profiilin kautta. Lastenlippu 2 eur, aikuisten 5 eur, ja ryhmäliput 3 eur. Jos hihasta löytyy Veikkauskortti, niin sillä pääsee kaksi yhden hinnalla.

Stadionin eteläpuolelta löytyy runsaasti parkkitilaa.


Briefly in English

As there doesn't seem to be a 12-12-12-themed event on the list of upcoming events for the whole of Finland(*, a bunch of us got carried away and made not only one but 12 events! Each event is independent of the others, so you can participate (or not) in the one(s) that fit your schedule and interests. The organisers have planned the timing so that it's possible to attend all of them, if you have no commitments that would prevent you from doing so.

Welcome to the meets!

*) Yes, this still was the true, when submitted for review.

15:15 This event will start @15:15 and end around 15:30

14:45 Buy your ticket in the reception and proceed to "floor 11" by the elevator. Elevator capacity max 5 persons.
15:15 This event will end around 15:15:15
Flag Counter

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

118 Logged Visits

Archive 1     Will Attend 30     Attended 84     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 24 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.