Skip to Content

This cache has been archived.

ritalittlefox: Menin tänään oven salpaa korjaamaan, mutta paikalta ei enää löytynyt kuin naru, jolla kätkö oli puussa kiinni. Lie joku tarpeeseen pöntön ottanu. Uutta en paikalle rakenna.

More
<

Hymy

A cache by ritalittlefox Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 1/15/2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


 


Hymy on hyvin monimerkityksinen kasvojen ilme,  joka mielihyvän lisäksi voi ilmaista lukuisia muitakin tunnetiloja. Ihminen hymyilee esimerkiksi ollessaan tyytyväinen.
Fysiologisesti hymyiltäessä ylähuulen kohottajalihas nostaa ylähuulta samalla kun iso ja pieni poskipäälihas sekä hymylihas vetävät suupieliä ja huulten reunoja sivulle ja ylöspäin. Hymyillessään ihminen käyttää kaiken kaikkiaan noin kahtasataa eri lihasta (lähde: Wikipedia).

Monta hymyä ja mielihyvän tunnetta olen ainakin itse kätköillessä saanut ja toivottavasti tämä kätkö tuo sinullekin ainakin yhden hymynaaman :) 


P.S. Purkki voi (ainakin aluksi) hieman tahrata.
HUOM! Kätkössä on loki (on ollut koko ajan). Mikäli et löydä lokia, niin älä lisää omaa lappuasi, vaan ilmoita asiasta minulle viestillä. Mikäli todetaan, että loki tosiaan on kadonnut, niin voin antaa loggausluvan ilman nimeä lokissa! Loki on oleellinen osa kätkön ideaa!!!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

131 Logged Visits

Found it 121     Write note 6     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.