Skip to Content

This cache has been archived.

rtiainen: Kevät on jo ehtinyt pitkälle ja aikaa miitistä on jo kulunut, joten on aika siirtää kätkö arkistoon. Kiitos vielä kaikille mukana olleille!

More
<

YHDESSÄ Latumajalla

A cache by Heinolan Latu ry Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 23 February 2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokätköilymiitti 23.02.2013 klo 13-16 Latumajalla raviradan läheisyydessä Heinolassa.

Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät 23.-24.2. viikonloppuna eri puolilla Suomea geokätköilytapahtumia YHDESSÄ-teemalla, tarkoituksena tuoda geokätköilijäyhteisöä ja paikallisia latuyhdistyksiä tutuksi toisilleen.

Tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pullaa. Muut eväät voi jokainen tuoda mukanaan oman maun mukaan. Pihalla on nuotio, joten makkaranpaisto myös onnistuu.

Miitin yhteydessä mahdollisuus tutustua lumikenkäilyyn (Heinolan Ladun kenkiä, myös lasten, kokeiltavana).

Pihapiirissä on pulkka- tai liukurimäki (omat välineet mukaan).

Mahdollisuus myös hiihtämiseen (omat sukset), useita latuvaihtoehtoja.

Majalle ei pääse autolla. Raviradalle johtavan tien varressa voi olla muutamalle autolle tilaa. Lähimmät parkkialueet Jäähallin parkkipaikka ja Kippasuon alue. ÄLÄ KÄVELE LADUILLA!

Mahdollisuus myös poiketa Rantapuistoon, joka on noin puolentoista kilometrin päässä ja katsella jääveistoksia, joita veistetään Jääfestivaalien aikana 15-17.2.2013

Kaikkien YHDESSä- tapahtumiin osallistuneiden ja Attendend- loggauksen tehneiden kesken arvotaan yksi Garminin Oregon 450 t GPS- laite. Voittajan nimimerkki julkaistaan Suomen Ladun sivulla 4.3.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.