Skip to Content

This cache has been archived.

Pirkanmaa United GC: Archive

More
<

Koko perheen jäätapahtuma Saarikylillä

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 09 March 2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Nyt koko perheen voimin Saarikylälle pilkkimään, hiihtämään, luistelemaan tai muuten vain viihtymään kanssamme.

Koko perheen jäätapahtuma Saarikylillä Tämänkertainen tapaaminen järjestetään Kangasalan Saarikylällä, luonnonkauniissa maisemissa. Kylien kylä tarjoaa talvella varsin hyvät liikuntamahdollisuudet, joten emme voineet olla käyttämättä tilaisuutta hyväksemme.

Miitti aloitetaan klo 12.00 järvenjäällä napakelkan tuntumassa. Järjestäjiltä löytyy ainakin yksi jääkaira ja nollapisteen lähistölle sopivaan paikkaan onkin tarkoitus kairailla valmiiksi joukko pilkkireikiä. Muut pilkkivarusteet pitää kuitenkin tuoda itse. Eli ei muuta kuin pilkkimistä kokeilemaan.

Mikäli luistelu on se mieluisampi vaihtoehto, vierestä lähtee myös koko talven ylläpidetty Pirkanmaan ensimmäinen jääluistelurata, jolla on pituutta noin kolme kilometriä. Radalla voi toki luistella omilla luistimilla, mutta halutessaan voi myös vuokrata paikanpäältä retkiluistimet tarvikkeineen päivineen. Retkiluistimia riittää noin kolmellekymmenelle.

Eikä unohdeta hiihtäjiäkään. Suksilla on mukava sivakoida vaikka parille läheiselle saarikätkölle jäitä pitkin. Eli jos ei pilkkiminen tai luistelu kiinnosta niin sukset mukaan. Tällä kertaa on todellakin tarjolla kaikille jotakin.

Mikäli kylmä yllättää, voi siirtyä rannan tuntumassa olevalle laavulla lämmittelemään nuotion äärelle ja vaikka rupattelemaan kollegoiden kanssa, paistelemaan makkaraa ja nauttimaan omia eväitään. Laavulla on tarjolla Saarikyläläisen Heikin leivän leipomia uunituoreita pullia ja juotavaa. Koko laavu on varattu meidän käyttöömme koko tapaamisen ajaksi. Rannalla on myöskin pieni kahvio, jossa voi myös käydä lämmittelemässä ja nauttimassa kahvion antimista.

2.3.2013: Lisäyksenä edellisiin harrastusmahdollisuuksiin, juuri varmistuneen tiedon mukaan paikanpäällä on vuokrattavissa myös lumikenkiä ja Hokeja eli liukulumikenkiä. Eli ei muuta kuin testailemaan ja samalla vaikka ne parit saaripurkit.

Miitti päättyy klo 15.00.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

128 Logged Visits

Write note 8     Archive 1     Needs Archived 1     Will Attend 51     Attended 66     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 17 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.