Skip to Content

<

Tapiola: Jyväskylä alphabet-T

A cache by jarmo.hei Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/06/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkösarjan tarkoituksena on esitellä Jyvässeutua kaikkien aakkosten mukaisesti. Sarjan kätköt ovat pääosin helpohkoja tradeja. Tämän kätkön ensilöytäjä saa halutessaan laatia sarjan seuraavan kätkön. Ilmoita tämän sivuston logimerkinnässäsi, jos haluat käyttää tämän mahdollisuuden.

Keljon nuorisoseurantalo TAPIOLA on rakennettu vuonna 1922. Taloa on sen jälkeen laajennettu ja peruskorjattu useita kertoja. Tapiola on monipuolisessa käytössä ympäri vuoden. Tarjolla on mm. tanssia, teatteria, bingoa ja monenlaista kerhotoimintaa. Viikonloppuisin Tapiolaa voi vuokrata erilaisiin juhla- ja muihin tilaisuuksiin. Talossa on iso juhlasali, johon mahtuu 150 henkilöä. Lisätietoa Keljon Nuorisoseuran sivuilta.

Kätkössä on lokivihko ja kynä. Pienet kulkijat mahtuvat mukaan. Sulje kansi huolellisesti. Nuorisoseuran väki on tietoinen kätköstä, joten voit rauhassa etsiä. Huomioi kuitenkin mahdolliset yksityistilaisuudet.

TAPIOLA - Keljon nuorisoseurantalo

Jyväskylä alphapet -sarjan muut kätköt

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

641 Logged Visits

Found it 615     Didn't find it 7     Write note 11     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.