Skip to Content

<

Southern view of Mikkeli

A cache by Golottaa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/28/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tämä kallio on valikoitunut geokätkön kodiksi siksi, että siltä avautuu hieno näkymä Mikkelin kaupunkiin etelästä käsin. Kallion vieressä on Metsäkoulun asuntolat ja ruokala, joten kannattaa lähestyä kätköä Saimaan suunnalta varsinkin arkisin. Viikonloppuisin ja kesäaikaan alueella on hiljaista. Kätköä voi kuitenkin etsiskellä katseilta piilossa, koska se on Metsäkoululta katsottuna näköalakallion takana, joten pienimuotoinen geotoiminta ei näy "metsän väelle". Kalliolla on sammalta, joka saattaa luistaa märällä kelillä.

Kulkuvälineen voi jättää asuntoloiden parkkipaikalle ja jatkaa siitä patikalla tietä pitkin alas kohti rantaa. Kun asuntola lakkaa näkymästä voi aloittaa varsinaisen lähestymisen kätkölle. Lopuksi kannattaa piipahtaa kallion laella ihailemassa avaraa kaupunki- ja luontomaisemaa. Pimeään aikaan maiseman täyttää kaupungin valot ja tähtitaivas.

Itse purkki on asetettu siten, että se on helposti löydettävissä, kunhan osuu oikeaan kohtaan.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.