Skip to content

Challenge - Deltagit på ett T5 event Mystery Cache

Hidden : 04/29/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

OBS! Koordinaterna för denna är korrekta men det är en Challenge-gömma vilket innebär att vissa villkor måste vara uppfyllda för att en loggning skall godkännas.

Important! Coordinates for this cache are correct but since it is a challenge cache you need to meet the criteria listed below to be allowed to log it.Definitionen av en cache som anges som en T5 är enligt Groundspeak denna:

Extremt utmanande terräng
Kräver specialiserad utrustning (båt, 4WD, bergsklättring, dykning, etc.) eller på annat sätt är mycket svårt.

 

Alla cachetyper som förekommer idag kan anges som T5, inklusive event.
Ett event kan alltså äga rum uppe i ett träd, på en ö, under vatten, på toppen av K2 eller på det Isländska höglandet. Just undervattensevent underlättas så klart av att det aldrig får ställas krav på att deltagarna på ett event ska signera en loggbok. Förutom på megaevent när en loggbok med 500 signeringar måste finnas.

Men hur ofta förekommer det att ett event hålls på en plats som gör det nödvändigt att använda den högsta terrängnivån? Det korta svaret är sällan.
För fram till och med 1 maj 2013 har det hållits 845 (+/- några stycken) event i Sverige. Av dessa är det 15 stycken som angetts som T5, alltså har enbart 1,8% procent av alla svenska eventcacher varit på en extremt utmanade plats.

Utmaningen

Det enda du behöver göra för att kunna logga denna challenge är att ha deltagit på ett eller flera T5 event någonstans i världen.

Ange i din logg vilket T5 event det är som du har deltagit på enligt exemplet nedan. Gärna med en direktlänk till GC-koden eftersom arkiverade cacher är svåra att söka efter.


PGC Checker  

English

The task you to fulfil to be able to log this challenge is to have participated at one or more T5 event anywhere in the world.

Mention in your log which T5 event you did participate in, and also add the GC-code since archived caches are hard to search for.

Additional Hints (No hints available.)