Skip to Content

<

Saunasaari, Sorsavesi

A cache by PJJ69 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/19/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Sorsavesi on Vuoksen vesistöön kuuluva järvi. Sijaluku 73 Suomen suurimman järven joukossa. Korkeus merenpinnasta +98m. Keskisyvyys 9.6m ja syvin kohta 62m. Järvi saa vetensä Kilpikosken kautta Kuvansista ja valuttaa vetensä Osmajärveen (n.+79.5m). Järvi on kirkasvetinen, näkösyvyyden ollessa n. 5m. Ominaispiirteenä järvi on karu ja kallioinen. Toisen käden tietona, järvi on ollut aina makean veden allas, kun taas Osmajärvi on ollut muinoin merta. Läh. Internet.

Tämä kätkö esittelee Saunasaaren hiekkarantaa ja talttahampaan tekosia. Saunasaari sijaitseen Vihtaselän länsilaidalla. Saari on maastoltaan hieman erilaisempi kuin järven muut saaret. Suurin osa saaresta on rauhoitusaluetta, eli huomioithan tämän.

Jos tulet Vihtaselälle Kovas-selän kautta, kannattaa kiertää Kivisalmen kautta pesintäaikaan, koska pienen Kivisaaren vieressä olevalla pikkuraaressa männyn latvassa on Kalasääksen pesä.

Kätkö on n 3 dl. purkki. Sieltä löytyy Lokivihkon lisäksi kynä. Huomioi myös kätköstä Bonus, Sorsavesi löytyvää informaatiota bonuskätköä varten.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

32 Logged Visits

Found it 31     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.