Skip to content

This cache has been archived.

Geo-Gravity: Tijd voor het archief

Geo Gravity

More
<

GG2 - Grijp de Gulden Strop

A cache by Gentsche Geokasjing Sosseteit Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 14 September 2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

De legende van de Gulden Strop:
Grijp de Gulden Strop


Opgelet! Lees eerst aandachtig deze listing voor u een "Will Attend" plaatst. Iedereen kan deelnemen aan deze zoektocht en we willen het zelfs aanmoedigen. Echter, u komt best goed voorbereid naar dit event.


Wie de Gulden Strop wil grijpen, zal om te beginnen vroeg moeten opstaan. Je wordt op zaterdag 14 september om 06:30 verwacht in het centrum van Gent en dat op bovenstaande coördinaat! Het heeft geen zin om veel later dan dit uur op de bovenstaande locatie te verschijnen. Om 06:30 gaat de zoektocht daar van start en tegen 07:00 laten we de Gentse binnenstad verder op zijn gemak ontwaken.

Na een kleine en niet al te moeilijke opdracht ontvang je van ons een envelop. Daarin vindt u uw missie van de dag en start je een avontuur dat ongeveer 10 uur zal duren.

Verder hebben we nog enkele suggesties om je slaagkansen te verhogen. Schoonheid zit in de details en het venijn in de staart.

  • Teamwork loont. We raden aan om een team van minstens 7 nicknames te vormen teneinde deze queeste tot een goed einde te brengen. Gebruik gerust ons netwerk om contact te leggen. Als je een team hebt samengesteld, dan geef je dit team een originele naam en dan logt elke individuele nickname een "Will Attend" met deze naam in de tekst.

  • Wij vragen een bijdrage van €5 (per nickname) voor dit event. Hiervoor krijg je een volledige dag plezier en je krijgt er nog een GPX file (Op de hoofdevent locatie), een Eventboekje (Op de hoofdevent locatie) en een kortingsbon bovenop. Doe ons, maar vooral uzelf een plezier door op voorhand in te schrijven. Dat zal zeker op dit event tijd sparen. Inschrijven kan op onze website.

  • Je zal een ruim assortiment aan cachetools moeten bij hebben. Denk ook aan mobiele dataverbindingen.

  • Je zal moeten beschikken over uithoudingsvermogen, onvermoeibaarheid, een goed stel hersens, doorzetting, geduld en een zakje geluk.

  • Als u deze opdracht opneemt, zal u zeker eindigen op de locatie van het hoofdevent. U kan aldaar genieten van een natje en een droogje en van een heerlijke BBQ. Voor die BBQ is inschrijven verplicht en dat kan ook op onze website.

We willen nogmaals aanraden een team rond je te verzamelen. Je zal je volledig moeten overleveren aan de grillen van de Sosseteit. Elk team krijgt die dag zijn eigen script. Informatie van andere teams zal je niet kunnen gebruiken om sneller vooruit te komen. Maar de prijs is natuurlijk navenant. U kan als team proberen om als eerste de gulden strop te bemachtigen en de daarbij horende exclusieve limited edition GG2GeoCoin (Maximaal 10 voor het winnende team en maximaal 1 per Nickname) ontvangen. Deze coins worden niet te koop aangeboden!

Dan wensen wij u bij deze al veel succes en we hopen u uiteraard te zien op 14 september om 06:30 in de morgen.

Met Gentsche Geo Groeten,

De Gentsche Geokasjing SosseteitAdditional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.