Skip to content

<

Pulkonkoski

A cache by Ikepa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/27/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö kuuluu sarjaan ”LÄNSIRANNAN  KYLÄT”.

Pohjois-Kallaveden länsirannalla olevat kylät  muodostavat kylien ketjun, Hirvilahti, Leinolanlahti, Kurolanlahti ja Pulkonkoski. Kyseiset kylät ovat toistaiseksi olleet ilman geokätköjä  joten ajattelimme näin korjata tilanteen laittamalla joka kylälle yhden kätkön ja koko sarjan löytäneille lisäksi bonuskätkön.


PULKONKOSKI

Pulkonkoski on kylä Pulkonlahden rannalla. Kylän halki virtaa koski  jonka yläpuolella sijaitsevat järvet  Yläpulkko, Pikkupulkko, Keskipulkko ja  Alapulkko.

Kyläyhteisö on elänyt vilkkaimman aikansa joskus 1930-50 luvuilla. Tällöin kylällä on toiminut jopa 5 kauppaa, 2 myllyä, meijeri, koulu ja pankki. Nykytilanne kylällä on se että kylällä on edelleen toiminnassa oleva, Maaningan länsipuolen ainut koulu. Muut em. palvelut on vähin erin  loppuneet.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.