Skip to Content

<

Napoleon Nuuksiossa

A cache by AuntPolly Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/14/2013
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Multi-mysteeri Nuuksiossa.

Napoleon I (1769-1821) oli aktiivinen ulkoilmaihminen ja reipas retkeilijä, joka ei vierastanut pitkiäkään patikkataipaleita. Hiljattain on löydetty lähdeaineistoa, jonka perusteella tiedetään Napoleonin käyneen myös Nuuksiossa metsästämässä, kalastamassa ja nauttimassa havumetsien hiljaisuudesta. Napoleonin tiedetään leiriytyneen Meerlammen liepeillä ja hänen kerrotaan vaeltaneen ainakin Vääräjärven pohjoispuolisilla alueilla ja Mustalammen maastossa.

Napoleon ihastui Nuuksioon siinä määrin, että ryhtyi suunnittelemaan eläkepäiviensä viettämistä näillä pohjoisilla syvänvihreillä seuduilla. Vanhuuden päiviensä turvaksi hän kätki Nuuksion metsiin arkullisen kultaa. Ajat olivat levottomat ja ystävätkin epäluotettavia, joten Napoleon katsoi varmimmaksi hajauttaa tiedot aarteen sijainnista kahteen eri paikkaan Nuuksiossa. Reitti kulta-aarteelle oli mahdollista löytää vain yhdistämällä molemmista paikoista saatavat vihjeet.

Kuten tiedämme, kaikki ei sujunut suunnitelmien mukaan ja Napoleonin aarre odottaa yhä hakijaansa salaisessa piilopaikassa. Etsi Napoleonin jättämät vinkit ja löydä tiesi kätkölle.

Napoleonin vihjeiden sijaintipaikat on määritelty chekkeriin kuumiksi pisteiksi. Arvauksesi paikoista kannattaa tarkistaa chekkerillä, saat sieltä lisäohjeita. Vinkit ovat talvilöydettäviä, mutta aarrearkkua joutuu luultavasti kaivelemaan lumen alta.Kätkö sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, joten Metsähallituksen ohjeiden mukaisesti siitä on ilmoitettu Etelä-Suomen luontopalveluihin. Lisätietoja kansallispuistosta: luontoon.fi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

34 Logged Visits

Found it 31     Write note 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.