Skip to content

Porinoita ja paikkoja Porist Multi-cache

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
Hidden : 09/21/2013
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Multikätkö on pieni kierros poria, sen historiaa ja valokuvia. Löydät paikoista QR-koodeja, joiden kautta saat lukea aitoja tarinoita, nähdä vanhoja valokuvia, saatat kokea muistoja ja uusia porinoita. Kokemalla yhteisiä hetkiä paikoissa, jaetaan niitä yhdessä. Näin historia se jatkaa kulkuaan, päättymättä laisinkaan. 


Porist Porinoita ja tarinoita

Porist löytyy porinoita, tarinoita ja aivan keskustast mieletön määrä kirjoja. Suuren taiteilijan kadulla aivan Gallen-Kallelan varrella. Sinisen talon nurkilta, koodin löydät kulmilta.

Kuljet halki puistojen niin pohjoisen kuin eteläisen, päätyen puistoon Cygnaeuksen. Tien toiselta puolen rauta-aidan, koodin löydät sieltä sä sen.

Tiesi johtaa eteenpäin, Yrjönkadulta vasempaan näin. Siel ennen pilvenpiitäjän kohtasin, nykyään kauppapaikan lystikkään kokisin. Pilvenpiirtäjän syvennykses, koodin löydät hyväkses.

Tiesi johtaa eteenpäin suoraan, vanhan poliisilaitoksen suojaan. Rohkeasti astut pihamaalle, oikean talon kulmille. Koodin löydät sieltä varmaan,  se ei johdattele sua harhaan.

Lähdet kulkemaan vasempaan, suurta säveltäjää etsimään. Löydät puiston Sibeliuksen, sielt pieni aarre hae veikein.

Additional Hints (No hints available.)