Skip to Content

<

Tutiseeko puntti? 3: Technical difficulties

A cache by viponator Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/2/2013
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
4.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö sipoonkorven kansallispuistossa. Kunniota luontoa ja tuo roskat pois metsästä. Kätköpurkissa on lokivhko ja kynä. Kätköä kannatta lähestyä merkityn parkkipaikan ja waypointin suunnasta jolloin saat kulkea alkumatkan niittyjä pitkin. Kesällä niityllä laiduntaa lehmiä joten älä häiritse eläimiä jos havaitset niitä niityllä vaan kierrä laitumet aitauksen ulkopuolella pysytellen.

Kätkön läheisyydessä on mukava näköalapaikka(reference point) josta aukeaa maisemaa läheisen purolaakson yli. Geo-eroosion välttämiseksi sijoitin purkin paikkaan jossa sen etsintä aiheuttaa mahdollisimman vähän kulumista.

Niin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana....

Tämä kätkö on suunnattu erityisesti niille jotka haluavat nähdä vähän vaivaa purkin saavuttamiseksi. Kätköä viedessäni oli apunani köysi. Varsinaisia kiipeilyvaljaita en tarvinnut. Itse en kätköpurkkia saa käteen ilman apuvälinettä(tosin se nyt ei ole mikään ihme ;)). Kaverin kanssa kyllä jos kaveri toimii apuna. Eli teamwork required atribuutti kannattaa ottaa vakavasti. Oikein pitkä kaveri saattaa pystyä hoitamaan tämä luomuna. Kätköpurkin saattaa saada ronkittua lokattavaksi terrainalentajalla, jos näin toimii niin on huolehdittava että camo ja purkki palautuu juuri samaan paikkaan....mikä onkin sitten hankalampi juttu.

Kätkö on talvilöydettävä.

D/T arvoista vastaanotan mielelläni palautetta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

134 Logged Visits

Found it 123     Didn't find it 5     Write note 5     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.