Skip to Content

<

Spirit world

A cache by Kajsa70 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/9/2013
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä mysteeri vaatii selvittelytyötä sohvalla, tehokasta liikuntaa sekä aivonystyröiden käyttöä hienoissa maisemissa. Talvilöydettävyys on vähän niin ja näin, mutta kuten sanottu, niin jokainen kätkö on löydettävissä, kunhan on oikeat varusteet mukana sekä tahtoa etsiä.


Jack heräsi siihen, kun ohimoissa jyskytti valtavat höyryvasarat ja suu tuntui kuivalta kuin Mojaven aavikko. Hän ei uskaltanut avata silmiään, vaikka tiesi aamun jo koittaneen tuntiessaan auringonsäteiden lämmittävän kasvoja ikkunaverhojen raosta. Edellisilta oli yhtä sumeaa mielikuvaa, paitsi että... Jack ponkaisi sängyllä istumaan kauhistuneena... paitsi, että hän oli eilen tehnyt ensimmäisen kultalöytönsä omalta valtaukseltaan ja juhlinut sitä koko illan läheisen kylän saluunassa juoden whiskyä sekä pelaten pokeria Beamin veljesten, Jimmyn ja Jamesin kanssa. Jotain oli kuitenkin paluumatkalla mökille tapahtunut eikä hänen kultahippupussiaan tai valtauskirjaa näkynyt missään. Jackilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä kylän selvännäkijän puoleen. Nyt tarvittiin apua henkimaailmalta sekä päälle tuima annos päänsärkypulveria.

Ilkikurisesti hymyilevä ranskatar kuunteli ongelmaa huvittuneena ja sanoi: "Pystyn auttamaan sinua Jack, mutta se maksaa sinulle kuusi centtiä." Sitten Delfin kaivoi leninkinsä taskusta kortit ja asetteli ne pöydälle:

Hetken kortteja tutkittuaan Delfin sanoi: "Pystyn auttamaan sinua Jack. Tiedän mitä eilen tapahtui ja kerron sinulle kuinka löydät etsimäsi. Kortit näet antavat vain suuntaa. Tämän avulla pääset kadottamiesi esineiden jäljille." Selvännäkijä kirjoitti jotain paperinpalalle ja ojensi sen Jackille:

"Tässä on kaikki mitä tarvitset. Good luck, Jack!", nainen toivotti ja iski silmää. Jack katsoi vuoroin kortteja ja kädessään olevaa paperia hämmentyneenä, kunnes hetken mietittyään hänen silmänsä kirkastuivat ja hymy alkoi karehtia huulilla: "Of course! That's it!"Additional Hints (No hints available.) 

Find...

39 Logged Visits

Found it 33     Write note 5     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.