Skip to content

This cache has been archived.

Mikro Midas: Da ser det ut til at alle trackables er tatt ut av eventet, og da kan denne arkiveres. Takker så mye for det gode oppmøtet, så ses vi ved neste anledning [:)]

More
<

Ælvetreff #8 - Blaafarveværket

A cache by Mikro Midas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 23 February 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ælvetreff #8


Velkommen til Ælvetreff!

Nå som jula er godt fordbi og vi begynner å lengte etter varmere tider, er det på tide med ett nytt Ælvetreff. Etter å ha gjestet Øvre Eiker, Drammen og Nedre Eiker tidligere er det på tide å få Modum inn i det gode selskap. Som alltid forsøker vi å samle cachere fra nær og fjern til en koselig dag med grilling og caching. For de som ikke har vært med tidligere er Ælvetreff et arrangement som går på rundgang blant de som melder sin interesse for å arrangere, og loggboken går som en stafettpinne fra treff til treff. Kravet for å arrangere et Ælvetreff er bare at samlingspunktet ligger et sted langs eller i nærhet til Drammenselva ('ælva' blant venner). Det betyr at kommunene Modum, Øvre og Nedre Eiker, Drammen og Lier står i fokus, men alle kan selvfølgelig komme på eventet uavhengig av hvor de kommer fra! Hvis noen innen eventet har funnet ut at de har lyst til å arrangere neste Ælvetreff, kan de overta loggboken etter endt samling.

Om programmet

Eventet starter klokka 12:00 og varer offisielt til klokka 14:00, men det er selvfølgelig lov å bli lenger. Det er imidlertid kun innenfor denne perioden det er mulig å signere loggboken. Arrangøren stiller med et par engangsgriller (som erfaringsvis holder lenge) og alle tar med seg selv det de vil spise og drikke. En stol eller et underlag å sitte på er også praktis, husk VARME klær da den norske vinteren kan være lunefull. Det tas intet værforbehold utover at om gradestokken skulle krype ned mot -20 vil nok arrangementet avslutte noe tidligere.

Arrangøren garanterer ingen cachepubliseringer under eventet, men oppfordrer andre lokale cachere til å bidra med nye cacher om de ønsker dette. Publisering av cacher på et gitt tidspunkt er avhengig av reviewernes godvilje og ikke noe vi kan kreve, men erfaring viser at følgende hjelper:

  • Sende inn cachen til godkjenning god tid (10 dager) i forveien. Cachen må da allerede være utplassert i terrenget.
  • Gjøre en avtale med reviewer om publisering 23. februar kl. 14:00. Hvis du ikke får positivt svar kan du heller ikke forvente at det skjer.
  • Godta at cachebeskrivelsen blir låst fra du sender den inn til den publiseres. Dette gjør at reviewerne slipper å dobbeltsjekke alle cachene på nytt ved publisering.
  • Reviewerne er vanlige mennesker som gjør jobben frivillig, og noen ganger skjer det uventede ting som gjør at cachen likevel ikke ble publisert til avtalt tid. Vær forberedt på at det kan skje, og takknemlig hvis det ikke skjer!

Alle cacher som legges ut er som alltid hver enkelt cacheeiers ansvar og ikke noe arrangøren av eventet har noe med. Følgelig er det opp til hver enkelt cacheeier å avgjøre om de vil offentliggjøre cachen selv, på eventet, eller vente til publiseringen kommer. Imidlertid henstilles det til å vente til så nært klokka 14 som mulig så ikke hele selskapet bryter opp før tiden.

Viktig info angående parkering: Det skal være gode parkeringsmuligheter ved eventets koordinater. Bruker du disse koordinatene på bil-GPS'en din vil du selv se hvor det er fornuftig å parkere.

Kåring av beste ælvecache

Alle som deltar på eventet vil få muligheten til å stemme på beste ælvecache. Undertegnede krysser fingrene for at Raggsokk tar seg av dette, men lover uansett å få dette ordnet om ikke Raggsokk har mulighet. Det skal dermed kåres en månedens ælvecache for hver måned fra november 2013 til januar 2014. Det er publiseringsdato som bestemmer hvilken måned cachen deltar i. Cachene som det kan stemmes på må være plassert i en av de fem kommunene som ble nevnt innledningsvis. Hvert nick som deltar på eventet får 1 stemme i hver kategori. Det er lov å stemme på cacher man ikke har besøkt, men dersom man selv har funnet den teller stemmen dobbelt. Vinnerne blir belønnet med diplom som deles ut på stedet eller mailes i ettertid.

Hvis du har lyst til å delta er det bare å skrive en Will Attend-logg med en gang! Hvis du har muligheten er det også lurt å legge eventet på din watchlist, så får du med deg eventuelle meldinger og oppdateringer når de skjer. Innspill og diskusjon rundt eventet kan tas på forumet til gcinfo.no, nærmere bestemt i denne tråden. Håper å se flest mulig på Ælvetreff!

Short description in English:

Welcome to the 8th Ælvetreff ("Rivermeet") in Modum! Whether you are a local cacher or just passing through, you are welcome to two hours of barbecue and chatting with fellow cachers. The event officially lasts from 12:00 to 14:00. We are planning to vote for 'best rivercache' for each of the months between November 2013 and January 2014, and every nick attending will have one vote in each category. At around 14:00 we hope to have some caches published as well. If you wish to participate, write a Will Attend log and bring whatever you would like to eat and drink. Hope to see you there!

 

Til slutt vil jeg takke Raggsokk som er uvitende om at jeg har misbrukt en av hans tidligere cachebeskrivelser uten tillatelse og endret denne til mitt eget forgodtbefinnende.

Additional Hints (No hints available.)