Skip to Content

This cache has been archived.

Forkka: Tie muuttunut yksityistieksi, joten joutaa arkistoon.

More
<

Happy Birthday!

A cache by Forkka Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 1/22/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

HAPPY BIRTHDAY!


Tämä kätkö on alunperin tehty kätköilykaverin syntymäpäivän kunniaksi/syntymäpäivälahjaksi ja nyt jatkossa kätkön tarkoituksena on toimia kätkönä, jonne voi toivotella vaikkapa kätköilykavereille, perheenjäsenille, kavereille tai kenelle vain haluaa Hyvää Syntymäpäivää! Mukava olisi vielä logatessa kirjoitella jokin synttäritarina tai vaikkapa runo tai mitä nyt päähän pälkähtääpi! Toki voi vain pistää nimet vihkoon ja jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja kätköilyn ihmeellisessä maailmassa.

Kätköstä löytyy paljon synttärivaihdokkeja, vihko, kynä ja synttärikortti! Jos otat kortin mukaasi, niin olisi suotavaa että jätät sinne uuden. Mahdollista on myös jättää tänne kortti tai pieni lahja synttäreitä viettävälle kätköilijälle, ja sieltä voi kätköilevä synttärisankari sen sitten napata matkaansa. smiley

 

This cache is originally made for a friend's birthday glory and will now continue to the cache is intended to serve discontinuity, where you can wish about, say, caching, friends, family members, friends, or who just wants to Happy Birthday! The cache can be found in a lot of walk-ins, notebook, pen and a birthday card! If you take the card with you, it would be advisable that you leave there a new one. It is also possible here to leave a card or a small gift.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

330 Logged Visits

Found it 322     Write note 2     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.