Skip to Content

This cache has been archived.

Forkka: Kävin katsomassa purkin tilanteen ja eihän siellä mitään purkkia ollut. Hukanteille oli siis joutunut...todennäköisesti jästitty. Lisäksi alue oli kuin maansiirtokone olis myllännyt. Sammalta revitty kalliolta, kivien päältä ym ym. Joten eiköhän tämän kätkön ole aika siirtyä arkistojen uumeniin. Kiitokset kätköllä kävijöille.

More
<

Ämmäniemi 2: Kuoleman Kallio

A cache by GeoForrester Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/12/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö sijaitsee Ämmäniemessä kallioden läheisyydessä, joita kutsutaan Kuoleman Kallioksi. Perimätiedon mukaan jyrkiltä kalliolta on aikoinaan luiskahdettu järveen kohtalokkain seurauksin. Siitä nimi Kuoleman Kallio!


Kallioiden kohdalla järvi on useita metrejä syvä, mutta pinnan alla on teräviä kalliota. Joten ei sovellu uimapaikaksi, ellei ole tarkasti tietoinen kivien sijainnista. Ämmäniemessä on paljon kallioita ja siirtolohkareitakin. Alueelta on myös aikoinaan louhittu ja siirretty hevospelillä kallionlohkareita keuruun alueen rautatiesiltojen rakennustarpeiksi. Näitä paikkoja on niemen alueella vieläkin nähtävissä, vaikka aika on tehnyt tehtävänsä ja peittänyt louhospaikkoja.  Kuljethan alueella olevia polkuja pitkin, ettet mene yksityisalueelle. Rantaviivaa seuraavaa polkua pitkin voit huoletta kulkea merkitylle parkkipaikalle. Se ei ole yksityisaluetta. Kätkön merkitty parkkipaikka on se jolle on kysytty lupa, joten käytä vain sitä parkkipaikkana ja nouda samalla reissulla myös Ämmäniemi 1-kätkö!

Kynäkin mahtunut purkkiin!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

74 Logged Visits

Found it 69     Didn't find it 2     Write note 1     Archive 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.