Skip to Content

This cache has been archived.

routaporsas: Aikaansa kutakin, ei ollut oikein onnistunut tehtävä alun perinkään ja kun purkkitoteutuskin on hanurista, niin vapautetaan täältä paikka vaikka minitrailille niin johan kävijöitä piisaa. Ja kun tälle seudulle ei enää mitään oikeaa asiaa ole niin ei oo oikein suurta intoa varta vasten huoltokeikkoja tehdä.
Purkki on vielä hetken piilossaan, käyn keräämässä roskan pois metsästä, kunhan seuraavan kerran seudulla käyn.

More
<

Änkilän luontopolku

A cache by routaporsas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/13/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo luonnossa liikkumiseen patistava multi/mysteerihybridi Änkilässä. Terrainarvo tulee 2,5 km lenkistä, mitään ylimääräistä ninjailua ei tarvitse olla tekemässä missään vaiheessa ja loppupurkin T-arvo on pienempi.

Tämä mysteerikätkö esittelee Änkilän luontopolun. Boguspisteeltä löydät hiekkakentän parkkipaikan, johon auto kannattaa jättää. Waypointtina on polun alkupiste. Kannattaapi etsiä samalla alkupisteen tienoilla sijaitseva Änkilän koulun esittelevä tradikätkö, jos sitä et ole hakenut.

Luontopolun varrella on kymmenen opastaulua. Tehtävänäsi on kiertää luontopolku ja ottaa ylös opastaulujen otsikkojen alkukirjaimet (esimerkki: 3. Eksynyt geokätköilijä. -> alkukirjaimet EG=3). Koordinaatit saat, kun sijoitat alkukirjaimia vastaavat opastaulujen järjestysnumerot allaolevaan kaavaan.

61 (R+L+V+V).(VU-1)(V)(LJKL)
29 (V+L+RS).(KKL)(KKL/2)(RS)


Metsään siitä siis, hus!


Lisäys 19.7.2014. Kätköttäjä oli kätköä piilottaessa puusilmäillyt, ja oli jäänyt huomiotta, että nämä taulujen otsikot on tiivistettynä yhteen opastauluun alkupisteen lähistöllä. Ei ollut alun perin tarkoitus että koordinaatit saisi ratkottua näin, mutta universumi ohjaa itse itseään ja otan puolikkaan tähden terrainarvosta pois, muuten tehtävä pysyy ennallaan. Eli ratkokaa kätkön naatit miten haluatte, mutta ilmoittakaa lokkauksessa jos kiersitte myös luontopolun. Näin saatte minulta virtuaalisen papukaijamerkin.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

36 Logged Visits

Found it 32     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.