Skip to content

Ælvetreff #9 Event Cache

This cache has been archived.

cervisvenator: Når et event er over, skal oppføringen arkiveres jf. retningslinjene http://www.geocaching.com/about/guidelines.aspx#event og veiledningen for arrangering av event http://www.geocaching.com/calendar/guide.aspx:

[i]Når et event er ferdig, arkiveres oppføringen av eieren.[/i]

Merk at deltagere fremdeles kan logge eventet, selv om det er arkivert.

More
Hidden : Sunday, 25 May 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Ælvetreff #9

Velkommen til Ælvetreff!

Sommeren er her og det er på tide med nytt Ælvetreff igjen! Etter forrige treff i Modum trekker vi denne gangen litt lenger nedover elva til Nedre Eiker, og samles nederst i Killingrudalleen til en sosial sammenkomst med grilling - og kanskje litt caching? For de som ikke har vært med tidligere er Ælvetreff et arrangement som går på rundgang blant de som melder sin interesse for å arrangere, og loggboken går som en stafettpinne fra treff til treff. Kravet for å arrangere et Ælvetreff er bare at samlingspunktet ligger et sted langs eller i nærhet til Drammenselva ('ælva' blant venner). Det betyr at kommunene Modum, Øvre og Nedre Eiker, Drammen og Lier står i fokus, men alle kan selvfølgelig komme på eventet uavhengig av hvor de kommer fra! Hvis noen innen eventet har funnet ut at de har lyst til å arrangere neste Ælvetreff, kan de overta loggboken etter endt samling.

Om programmet

Eventet starter klokka 17:00 og varer offisielt til klokka 19:00, men det er selvfølgelig lov å bli lenger. Det er imidlertid kun innenfor denne perioden det er mulig å signere loggboken. Arrangøren stiller med et par engangsgriller (som erfaringsvis holder lenge) og alle tar med seg selv det de vil spise og drikke. En stol eller et underlag å sitte på er også praktisk. Det tas intet værforbehold, så kle deg etter været. Det er imidlertid tradisjon med fint vær på Ælvetreffene, så vi regner med at treffet ikke er noe unntak!

Arrangøren garanterer ingen cachepubliseringer under eventet, men oppfordrer andre lokale cachere til å bidra med nye cacher om de ønsker dette. Publisering av cacher på et gitt tidspunkt er avhengig av reviewernes godvilje og ikke noe vi kan kreve, men erfaring viser at følgende hjelper:

  • Sende inn cachen til godkjenning god tid (7 dager) i forveien. Cachen må da allerede være utplassert i terrenget.
  • Gjøre en avtale med reviewer om publisering 25. mai kl. 19:00. Dette er ikke noe man kan kreve, men det er lov å spørre pent. Hvis du ikke får positivt svar kan du heller ikke forvente at det skjer.
  • Godta at cachebeskrivelsen blir låst fra du sender den inn til den publiseres. Dette gjør at reviewerne slipper å dobbeltsjekke alle cachene på nytt ved publisering.
  • Reviewerne er vanlige mennesker som gjør jobben frivillig, og noen ganger skjer det uventede ting som gjør at cachen likevel ikke ble publisert til avtalt tid. Vær forberedt på at det kan skje, og takknemlig hvis det ikke skjer!

Alle cacher som legges ut er som alltid hver enkelt cacheeiers ansvar og ikke noe arrangøren av eventet har noe med. Følgelig er det opp til hver enkelt cacheeier å avgjøre om de vil offentliggjøre cachen selv, på eventet, eller vente til publiseringen kommer. Imidlertid henstilles det til å vente til så nært klokka 19 som mulig så ikke hele selskapet bryter opp før tiden.

Viktig info angående parkering: Det er normalt gode parkeringsmuligheter rett øst for eventets koordinater. Bruker du disse koordinatene på bil-GPS'en din vil du selv se hvor det er fornuftig å parkere.

Kåring av beste ælvecache

Tradisjonen tro kommer Raggsokk og står for kåringen av Beste Ælvecache for månedene februar til april. Alle som deltar på eventet vil få muligheten til å stemme på Beste Ælvecache, og det kåres en vinner for hver av månedene. Det er publiseringsdato som bestemmer hvilken måned cachen deltar i. Cachene som det kan stemmes på må være plassert i en av de fem kommunene som ble nevnt innledningsvis. Hvert nick som deltar på eventet får 1 stemme i hver kategori. Det er lov å stemme på cacher man ikke har besøkt, men dersom man selv har funnet den teller stemmen dobbelt. Vinnerne blir belønnet med diplom som deles ut på stedet eller mailes i ettertid.

Hvis du har lyst til å delta er det bare å skrive en Will Attend-logg med en gang! Hvis du har muligheten er det også lurt å legge eventet på din watchlist, så får du med deg eventuelle meldinger og oppdateringer når de skjer. Håper å se flest mulig på Ælvetreff!

Short description in English:

Welcome to the 9th Ælvetreff ("Rivermeet") in Nedre Eiker! Whether you are a local cacher or just passing through, you are welcome to two hours of barbecue and chatting with fellow cachers. The event officially lasts from 17:00 to 19:00. We are planning to vote for 'best rivercache' for each of the months from February through April, and every nick attending will have one vote for each month. At around 19:00 we hope to have some caches published as well. If you wish to participate, write a Will Attend log and bring whatever you would like to eat and drink. Hope to see you there!

Additional Hints (No hints available.)