Skip to Content

This cache has been archived.

paulih: Nyt on possu niin monta kertaa joutunut harhateille, ja koska hyvin moni on purkin jo löytänyt, pistän tämän arkistoon. Mutta eipä hätää. Kyllä possu vielä jossain muodossa palaa.

More
<

Sikamainen juttu

A cache by paulih Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/30/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö Etelä-Keljossa. Porsas läksi omille teilleen ja se majailee jossain Etelä-Keljon metsässä. Talvella sitä voi olla vaikea löytää. Kätköpurkki sisältää lokin ja kätkötiedotteen. Kätkössä EI OLE KYNÄÄ.


Kätköä on helpoin lähestyä kaakosta metsäautotietä pitkin kävellen tai maastopyörällä. Talvella tiellä on latu. Loppumatka (n. 250 m) on kuusimetsää. Auton voi jättää metsäautotien alussa olevalle puomille. Hiihtokaudella älä autollasi tuki latua äläkä kävele ladulla.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

152 Logged Visits

Found it 132     Didn't find it 7     Write note 2     Archive 1     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.