Skip to Content

This cache has been archived.

Anzku80: Kävin kurkkaamassa tilanteen enkä purkkia löytänyt. Eli on joko siirretty/siirtynyt tai jästitty. Hankaluuksia ollut tämän kanssa sen verran että laitetaan arkistoon. Kiitos kaikille kävijöille ja mukavia kätköilyreissuja edelleen! :)

More
<

Peltosirkku

A cache by Anzku80 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/30/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Peltosirkku on nimensä mukaisesti peltomaisessa ympäristössä viihtyvä ja pesivä lintu, joka tekee pesänsä maahan. Peltosirkkuja esiintyy Suomessa koko maassa aivan pohjoisinta Lappia lukuun ottamatta. Peltosirkkujen lukumäärä Suomessa on romahtanut viimeisen 20 vuoden aikana huomattavasti. (Lähde: Wikipedia)

 

Onneksi myös uutta verta on havaittavissa peltosirkkujen saralla. Päiväkoti Peltosirkku on Kontiolahden kunnan uusin päiväkoti (v. 2014). Se on rakennettu Suutelan alueelle vuonna 2012 ja ovensa lapsille se avasi elokuussa. Päiväkodissa on kuusi osastoa ja hoitopaikka löytyy noin sadalle lapselle alle vuoden ikäisestä esikoululaisiin.

 

Kätköpurkki sijaitsee päiväkodin läheisyydessä. Aidatun piha-alueen sisäpuolelle ei ole tarpeellista mennä!! Kätköä etsittäessä toivon huomioitavan päiväkodin aukioloajat (arkisin klo 6.30-17.30) ja ajoittamaan etsinnät aukioloaikojen ulkopuolelle, jotta ylimääräisistä liikkujista ei aiheudu häiriötä päiväkodin toiminnalle. Aukioloaikojen ulkopuolella voit myös käyttää päiväkodin parkkialuetta. Purkissa ei ole kynää eikä tilaa matkalaisille.

EDIT 3.11.2015: uusi purkki piilotettu uuteen paikkaan kadonneen tilalle. Jästiherkällä paikalla, huomioithan päiväkodin aukioloajat!!

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.