Skip to Content

This cache has been archived.

masarora: Hyvä paikka kätkölle, mutta tästä kohdasta hävitetään turhan säännöllisesti. Lienee jonkun harmina(?)

More
<

Mikkelin kaupunginkirjasto

A cache by masarora Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/26/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö Mikkelin kaupunginkirjaston lähettyvillä.

Mikkelin kaupunginkirjaston on sunnitellut arkkitehti Eero Jokilehto ja se valmistui kesällä 1976. Kätkö on rakennuksen lähellä ja se on pienehkö mikro. Kätkössä ei ole kynää.


Tämän upean rakennuksen historiasta, ja kirjallisuudesta yleensäkin voisi kertoa pitkät tarinat, mutta päätimme lähestyä asiaa tällä kerralla hieman toisesta suunnasta...

Rakennus on rakennettu pääosin betonista, tiilestä, teräksestä, puusta ja lasista. Kaikki nuo materiaalit koostuvat monenmoisista molekyyleistä ja kemiallisista yhdisteistä. Kun tarkastelemme asiaa vieläkin syvemmin, niin yhdisteet ja molekyylit voidaan edelleen jakaa alkuaineiksi ja alkuaineet atomeiksi. Atomit puolestaan koostuvat ytimestä ja ytimen ympärillä pörräävästä elektroniverhosta. Atomin ydin puolestaan muodostuu erinäisistä hiukkasista, joita pitää koossa niin kutsutut ydinvoimat. Sitä ei siis ainakaan kotioloissa kannata yrittää paljain käsin enää pienemmiksi hiukkasiksi jakaa, koska siitä saattaisi seurata melkoinen pamaus... :)

Additional Hints (No hints available.)



 

Find...

740 Logged Visits

Found it 690     Didn't find it 20     Write note 3     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 8     Owner Maintenance 13     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.