Skip to Content

<

NATSBOG - Oulu Alphabet - N

A cache by sunesta, Mintut Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/11/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

NATSBOG eli Not Able to Search Because of Geomuggles (suom. ei voinut etsiä geojästien takia). Lyhennettä käytetään kätkölokeissa kuvaamaan tilannetta, jossa kätköä ei ollut mahdollista etsiä paljastamatta piiloa ulkopuolisille.

 


Tämä kätkö sijaitsee Kuivasjärven koira-aitauksella eli Viklapuistossa. Toisinaan koirapuistot ovat hyvin jästikansoitettuja alueita, joten NATSBOG on mahdollista yhdelle jos toisellekin geokätköilijälle. Älä siis hätäänny, vaan jätä etsintä toiseen kertaan ja käy pyytämässä naapurin koiraa lainaan TAI jää norkoilemaan epäilyttävän näköisenä nurkille jotta jästit häipyvät vähin äänin paikalta.                                           

******************************************************************************************

FTF-löytäjän toivotaan tekevän seuraavan aakkoskätkön muutaman viikon kuluessa. Kätkön nimessä tulee olla järjestyksessä seuraava aakkonen. Seuraava kätkö voi olla helpohko tradi, multi tai mysteeri. Kätkön tulee olla Oulun kaupungin alueella. Mikäli tämän kätkön FTF-löytäjä ei halua tai voi tehdä seuraavaa aakkoskätköä, niin tällaisessa tapauksessa tämän kätkön tekijä, sarjan aloittaja tai joku muu kätkösarjan tekemiseen osallistunut organisoi seuraavalle kätkölle toisen tekijän. Nimeä uusi kätkö samalla periaatteella kuin tämä löytämäsi. Kätkön teeman ei tarvitse olla jokin tietty paikka, vaan sen teemana voi olla jokin oululainen ilmiö, tarina, historiallinen tapahtuma tai tuotekin (muista kuitenkin että ei varsinaista kaupallista mainontaa kätköjen yhteydessä!) - kunhan kätkön teema liittää sen kulloiseenkin aakkoseen. Tarkoituksena on saada uusia laadukkaita kätköjä lähialueen mielenkiintoisiin paikkoihin. Tavoitteena on myös tuottaa Oulun alueelle uusia kätköjä uusien kätkijöiden toimesta. Luonnollisesti tavoitteena on tehdä sarjaa A:sta Ö:hön saakka. Kopioi tämä tähtien välinen osuus tekstistä seuraavan kätkön kuvaukseen jotta kätkösarja jatkuisi.

*****************************************************************************************

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

404 Logged Visits

Found it 378     Didn't find it 6     Write note 3     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 6     Owner Maintenance 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.