Skip to Content

<

Vihjejahti

A cache by Kripakko Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/29/2015
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Lyhyt Wherigo-seikkailu Joensuun Rantakylässä. Pelissä etsitään annettavien vihjeiden avulla tiettyjä maastokohteita, ja vihjeet johdattavat lopulta geokätkölle.


Kuvauksen koordinaatit osoittavat Puronsuunkadun huoltoaseman pihaan, josta peli alkaa. Auton voi pysäköidä sinne tai Puronsuunkadun toiselle puolelle ostoskeskuksen parkkipaikalle. Kierros on näppärintä kiertää jalan; polkupyörällä liikkuminen on myös mahdollista.

Kierroksen pituus on vähintään vähän reilu kilometri, mutta välipisteitä etsiessä matkaa voi kertyä paljonkin enemmän. Kaikki etsittävät maastokohteet ovat selkeästi näkyviä, ja ne sekä kätkö ovat löydettävissä vuodenajasta riippumatta. Pimeys voi tuottaa ongelmia muutamalla pisteellä, joten on suositeltavaa olla liikenteessä valoisaan aikaan. Kasetti antaa tarkemmat ohjeet pelin alussa.

Lataa kasetti tästä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

148 Logged Visits

Found it 117     Didn't find it 13     Write note 8     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Owner Maintenance 4     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.