Skip to Content

<

2K

A cache by Mokuskam Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/25/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pitäähän sitä 2000 löydön kunniaksikin jotain julkaista.


2000 löytöön mahtuu jo monenlaista. Mieleenpainuvimpia ovat tietysti olleet hienot toteutukset, mutta myös hienoihin maisemiin tai vähän erilaisiin luontokohteisiin vievät piilotukset. Mieleen ovat myös jääneet monet purkit, joiden takia on ensin ährätty ryteiköissä ja hakkuuaukeilla, tai koluttu kivikoissa ja liukasteltu rinteillä. Paikan päällä ne kenties eivät ole niin kiitosta keränneet, mutta jälkeenpäin niillekin tapauksille on tullut naurettua. Vähän samaan kategoriaan itselläni kuuluvat kaikki ne, joissa pitää ryömiä jonnekin kiven alle. Inhaa, mutta jälkeenpäin toki kiva tunne, että sai mentyä.

Koirien kanssa metsäautotietä lenkkeillessä silmään on pistänyt eräs paikka...olisiko tuosta kätkön piiloksi? Tarkempi tutkiminen osoitti, että saan tässä esiteltyä hyvin lyhyenä koosteena Mokuskamin ei-niin-suosikit. Valitsemastasi reitistä riippuen löytyy joko vähän puskaa, tai sitten vähän kivikkoa, tai sitten hiven hakkuupohjaa, sitten pieni rinne ja lopulta pitää vain ihan vähän nöyrtyä. Purkki lienee löydettävissä lumiseenkin aikaan, mutta liukkailla keleillä on syytä etenkin noudattaa varovaisuutta. Tervemenoa!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

105 Logged Visits

Found it 101     Write note 3     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.