Skip to Content

<

Ruotsalaisen huonekalukaupan kynä

A cache by Turmson Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 9/5/2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ruotsalaisen huonekalukaupan kynä

Mysteerikätkö (micro)


Homman idea lähti liikkeelle siitä ajatuksesta, että kyseinen asia ansaitsee ainakin yhden pyhitetyn kätkönsä GC universumissa. Tämä kätkö on siis tribuutti tuolle GC piirien melko viljalti käyttämälle kirjoitusvälineelle, arvostuksen kanssa on hieman niin ja näin. Hinta-laatusuhde on kuitenkin kaiketi ns. kohdillaan. Suuresta laadun tunteesta ei pääse kuitenkaan nauttimaan: metsäkätköillä nämä vaikuttavat olevan kosteissa olosuhteissa homeelle alttiita ja melko helposti sälöytyviä, jos joutuvat kaltoin kohdelluksi. Lahjahevosta ei kai tule hampaisiin katsoman.

Tässä mysteeri-mikrokätkössä ei kuitenkaan ole tuota kynää, ainakaan allekirjoittaneen tuomana, omat kynät siis mukaan logausta varten.

Allekirjoittaneen mielestä mysset tuppaavat noin yleensä olemaan vähän liiankin mysteerisiä, tässä kätkössä on sensijaan pyritty smålantilaishengessä enemmänkin helpohkoon allihopa feel good meininkiin.

Tarinan mukaan miljardiyrityksen perustaja elää hyvin vaatimatonta ja ei julkisuushakuista elämää, mm. lentää turistiluokassa, ajaa vanhalla volvolla ja kerää huoltoasemilta pippuri- ja suolapussukoita. Voi olla vain urbaani legenda, who knows. Sweamammalle ja kotiseudulleen melkoinen suurmies on kuitenkin kyseessä, kertomusten mukaan on hyvinkin isänmaallinen kaveri luonteenlaadultaan. Tätä henkeä on havaittavissa myös liikkeessä käydessä.

************************************

Kätkö löytyy seuraavista naateista
N 61° aa.bbb
E 23° cc.ddd

aa = Perustajaherran ikä kun tuon liikkeen perusti + koko nimen kirjainten määrä - 14
bbb = Liikkeen perustamisvuosiluku + suomeentulovuosiluku - 3026

cc = Perustajaherran kotikylän ja kotitilan nimien kirjainten määrät ynnätään yhteen, sitten tämä summa korotetaan toiseen potenssiin - 242
ddd = Tällä artikkelilla perustajaherra aloitti liiketoimensa, sanan yksikön perusmuoto, kirjainten lukumäärä korotetaan potenssiin kolme - 99

Tarkasta geocache.fi:n palvelussa onko ratkaisusi oikea

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

213 Logged Visits

Found it 204     Didn't find it 1     Write note 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 5     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.