Skip to Content

This cache has been archived.

Sussu--: Kätkö on nyt tarkistettu ja kadonnut on. Kaikki täällä käyneet tietävät, että tämän hävittämiseen on tarvittu eforttia. Tästä päätellen joku ei siis kätköstä välitä. Parempi siis olla suututtamatta ympäristöä ja laittaa kätkö uinumaan lopullisesti. Pahoittelut heille, jotka eivät kätkölle ehtineet. Uusia kätköjä suunnittelemaan siis.

More
<

S13 - Kurppa Kurre´s revenge

A cache by Sussu--, Dille87 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/12/2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

S13 - Salolainen tusina

Vuosi on kulunut salolaisen facebook-ryhmän edellisestä Ros - Rise of Salo tempauksesta. Tänä vuonna ryhmä toistaa tempauksensa ja on piilottanut lukuisia kätköjä teemalla S13. Ryhmä toivottaa kaikille onnea etsintään ja purkeille pitkää ikää.


Kurppa Kurre kyllästyi aikoinaan ilkeään menoon ja jatkuvaan tuhoamiseen ja päätti hilpaista lomailemaan pariksi vuodeksi. Vuodet kuitenkin kuluivat ja Kurre alkoi kaipaamaan vanhaa kivaa asuinaluettaan. Kun muutokset sitten antoivat periksi, Kurppa päätti muuttaa takaisin. Pieni kolotus jäi kuitenkin hänen takaraivoonsa viime kerrasta ja niinpä hän päätti tehdä murtautujille pienen jekun. 

Kurppa Kurre on kuitenkin valmis ystäviensä vierailuille, joten hän päätti antaa muutaman vara-avaimistaan ystävilleen. Onerva Orava on liikkuvaa sorttia, mutta jos hänet tapaat löydät varmasti yhden avaimistaan. Kurppa, kun pitää Onervaa parhaana ystävänään. 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

46 Logged Visits

Found it 42     Write note 2     Archive 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.