Skip to Content

<

Kaaleppi Keokätköilijä

A cache by Cattleya89 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/26/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kaaleppi Keokätköilijä on oikein oiva keokätköilijä. Hän pitää purkkien ja purnukoiten etsimisestä niin maala kuin kaupungissakin ja jokaisen löytönsä jälkeen Kaaleppi ilahtuu yhtä paljon.

Kaaleppi on myös hyvin reilu mies ja hän halusi ilahduttaa kanssakeokätköilijöitä. Niimpä Kaaleppi aikoi piilottaa rasian muiden löydettäväksi. Reiluna keokätköilijänä Kaaleppi tietenkin tutki vaimonsa laatikot löytääkseen sopivan astian kätkölleen. Lokkivihkokin tuli paikannettua ei paikallisesta marketista.

Niin siinä sitten kävi, että eräänä lokakuisena päivänä lähti Kaaleppi Keokätköilijä keokoiransa kanssa lenkille ja kävi kätkemässä kätkönsä samalla. Nyt Kaaleppi vain toivoo, että runsaasti keokolleegoita kävisi hänen kätköllään ja saisi siitä hyvän mielen, ihan niin kuin hänkin saa joka kerta kätköilessään.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

161 Logged Visits

Found it 143     Didn't find it 11     Write note 2     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.