Skip to content

Eventcache Ælvetreff #11-2014 Event Cache

This cache has been archived.

marlin85: Da regner jeg med at alle har fått logget.

More
Hidden : Wednesday, 26 November 2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Velkommen til Ælvetreff!

 


Etter suksessen med forrige treff ved Bragernesstrand i Drammen prøver vi igjen å samles til et lite høsttreff, denne gangen på Jonas B. i Drammen. Som sist forsøker vi å samle cachere fra nær og fjern til en koselig aften hvor det er mulig å få seg noe å bite i og drikke for dem som ønsker det. Målet er å få til 4 slike samlinger i året, og de som vil kan be om å få stafettpinnen for å arrangere neste treff. Kravet er bare at samlingspunktet ligger et sted langs eller i nærhet til Drammenselva ('ælva' blant venner). Det betyr at kommunene Modum, Øvre og Nedre Eiker, Drammen og Lier står i fokus, men alle kan selvfølgelig komme på eventet uavhengig av hvor de kommer fra! Loggboken som brukes under eventet sendes videre fra treff til treff som en stafettpinne til neste arrangør. Hvis noen innen eventet har funnet ut at de har lyst til å arrangere neste Ælvetreff, kan de overta loggboken etter endt samling.

 

Om programmet


Eventet starter klokka 17:30 og varer offisielt til klokka 22:00, siden dette blir holdt på Jonas .B så kan vi bli så lenge dem har åpent. Målet med eventet er at man kan dele erfaring og tips til andre og bli bedre kjent.

Siden vi er på dette stedet så ønsker vi ikke å publisere noen nye cacher i forbindelse med eventet.

Etter suksessen med forrige treff ved Bragernesstrand i Drammen prøver vi igjen å samles til et lite høsttreff, denne gangen på Jonas B. i Drammen. Som sist forsøker vi å samle cachere fra nær og fjern til en koselig aften hvor det er mulig å få seg noe å bite i og drikke  for dem som ønsker det. Målet er å få til 4 slike samlinger i året, og de som vil kan be om å få stafettpinnen for å arrangere neste treff. Kravet er bare at samlingspunktet ligger et sted langs eller i nærhet til Drammenselva ('ælva' blant venner). Det betyr at kommunene Modum, Øvre og Nedre Eiker, Drammen og Lier står i fokus, men alle kan selvfølgelig komme på eventet uavhengig av hvor de kommer fra!

Loggboken som brukes under eventet sendes videre fra treff til treff som en stafettpinne til neste arrangør. Hvis noen innen eventet har funnet ut at de har lyst til å arrangere neste Ælvetreff, kan de overta loggboken etter endt samling.

 

Kåring av beste ælvecache


Som sist så er det Raggsokk som står for å kåre månnedens cacher. Noe vi setter virkelig stor pris på :)

Alle som deltar på eventet vil få muligheten til å stemme på beste ælvecache. Vi fortsetter der vi slapp sist, det vil si at det skal kåres månedens ælvecache for september og oktober. Det er også lov til å komme med andre forslag til kategorier. Det er publiseringsdato som bestemmer hvilken måned cachen deltar i. Cachene som det kan stemmes på må være plassert i en av de fem kommunene som ble nevnt innledningsvis. Hvert nick som deltar på eventet får 1 stemme i hver kategori. Det er lov å stemme på cacher man ikke har besøkt, men dersom man selv har funnet den teller stemmen dobbelt. Vinnerne blir belønnet med diplom som deles ut på stedet eller mailes i ettertid.

Hvis du har lyst til å delta er det bare å skrive en Will Attend-logg med en gang! Hvis du har muligheten er det også lurt å legge eventet på din watchlist, så får du med deg eventuelle meldinger og oppdateringer når de skjer. Håper å se flest mulig på Ælvetreff!

Short description in English:


Welcome to Ælvetreff ("Rivermeet") in Drammen! Whether you are a local cacher or just passing through. The event officially lasts from 17:30 to 22:00. We are planning to vote for 'best rivercache' for each of the months of september and october, and every nick attending will have one vote in each category. If you wish to participate, write a Will Attend log.

Additional Hints (No hints available.)