Skip to Content

<

Geokamut 44. hippihiiri

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/09/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokamut -geopolku alkaa Siilinjärven Hamulasta ja käy kääntymässä Maaningan Käärmelahdessa. Rengasreitti on yhteensä noin 20 km pitkä. Trail kulkee suht mukava kulkuisessa kangasmaastossa polkuja pitkin ja on lumettomaan aikaan 96 % hyvällä maastopyörällä ajettava - se 4 % pyörää taluttaen kuljettava. Moottoriajoneuvoilla maastossa ajo ehdottomasti kielletty - ei suututeta maanomistajia, kiitos! Käärmelahden puoleisessa päässä on laavu levähdystaukoa ajatellen.

Rengasreitin varrelle on tehty omat nimikkokätköt Hemppu01:n geokamuille. Tarkoitus on esitellä geokamut toisille kätköilijöille. Kätköilijöiden nimikkopurkkien numerojärjestys on täysin sattumanvarainen kätköä numero yksi lukuunottamatta.

Geokamut -trailin oman nimikkokätkön numero 44. saa kätköilijänimimerkki hippihiiri, Helsingistä. Tämän kätköilijän ura kätköilijänä alkoi 17.9.2003.
"Aloittaessani gepseissä ei ollut karttoja ja jolloin Travel bugin löytyminen oli hyvin hyvin harvinaista", hippihiiri kertoo.
Hippihiiri hiiren hatarien muistikuvien mukaan hän luki kätköilystä lehdestä ehkä vuonna 2002, mutta innostus syttyi vasta seuraavana vuonna hänen parin kaverinsa hurahdettua kätköilyyn. Innostus oli niin suurta, että hän yritti etsiä kätköä ensin pelkän kartan avulla.
"Eihän siitä mitään tullut. Sattumalta työpaikalta löytyi jokin ikiwanha Garminin gepsi, jonka avulla kätkö sitten löytyikin. Siitä se sitten lähti".
Nimimerkki hippihiiri tulee Pupu Tupuna –kirjasarjasta, jota hippihiiren äiti luki, kun hippihiiri oli pieni. Hippihiiri rakastaa matkustamista ja kätköjä onkin löytynyt aika monesta eri maasta.

Ensikohtaaminen hippihiiren kanssa tapahtui Hiisi-laivan kannella Varkauden Taipaleen kanavalla elokuussa 2014. Ikimuistettavan viikonlopun aikana tuli porukalla haettua saaripurkkeja ja nautittua samalla mm. Pihlajaveden maisemista.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

325 Logged Visits

Found it 318     Didn't find it 4     Write note 1     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.