Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mesternes Mester er en norsk-produsert TV-konkurranse på NRK. I konkurransen deltar tidligere norske mestere fra forskjellige idrettsgrener, og de konkurrerer i en rekke forskjellige øvelser. De blir slått ut én etter én, helt til en vinner står igjen som Mesternes Mester. Konkurransen har gått over flere sesonger.

For å løse denne oppgaven, må du spore opp ymse trivia fra de fem første sesongene. Cachen ligger gjemt på N 69° ab.cde E 018° fg.hij.

• a: Hvor mange landslagsmål har den fotballspilleren som kom lengst i sesong 5?
  • b: I sesong 2 deltok en sandvolleyballspiller. Hvor mange OL-gull har han vunnet?
  • c: I sesong 1 deltok tre skiløpere. Hvilken plassering fikk hun som kom lengst?
  • d: Hvor mange verdenscuprenn vant skihopperen som også har NM-gull i roadracing?
  • e: I sesong 3 måtte en deltaker trekke seg. Hvilken plassering fikk han?
  • f: Hvor mange VM-gull har langrennsløperen som deltok i sesong 3?
  • g: Han vant to nattester i sesong 1. Hvor mange bokstaver har han i fornavnet sitt?
  • h: Han vant sesong 2. Hvor mange OL-medaljer har han vunnet?
  • i: I sesong 4 deltok en bokser som har bokset 32 proffkamper. Hvor mange av disse kampene tapte han?
  • j: Hvor mange skiskyttere deltok i sesong 4?