Skip to Content

<

Alavieskan iltakävely - vanha paloasema

A cache by koukku72 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/26/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tätä kätkösarjaa kiertäessä tulet kävelleeksi noin 3,5 kilometrin lenkin Alavieskan kirkonkylällä eli keskustassa. Reitin varrelle tai ihan sen läheisyyteen sattuvat myös Pappilanniemen laavun, Virin urheilutalon, kirjaston ja kirkon kätköt.

Suosittelen, että jätät autosi parkkiin joko S-marketille tai hautausmaalle tai kunnantalolle/seurakuntatalolle tai Virin urheilutalolle ja kierrät kätkösarjan jalkapelillä.

Alavieskan vanha paloasema on sijainnut joskus kätkön vieressä olevassa valkoisessa rakennuksessa. Jossain vaiheessa rakennus on toiminut myös nuorisotilana. Nykyinen Alavieskan paloasema on ihan entisen naapurissa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

252 Logged Visits

Found it 237     Didn't find it 2     Write note 2     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 3     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.