Skip to content

Geocaching Hall of Fame 2015 Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching i Sverige: Tack alla som kom, och åter igen ett stort grattis till årets pristagare. Vi ses igen i höst när mörkret faller och det är dags att ta fram ficklamporna på årets FAD.

Det är dags att arkivera eventet. Några har inte loggat attend än, och det ligger fortfarande några medaljer kvar i eventet. Det går bra att logga även efter arkiveringen. Ni kan enkelt se här om det när någon av era bekanta som slarvat med loggningen, påminn dom gärna:

http://project-gc.com/Tools/EventStatistics?gccode=GC5KF0T

More
Hidden : Saturday, 21 March 2015
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Det är dags att dela ut årets priser i Geocaching Hall of Fame! Kom och ät en specialbuffé tillsammans med oss och några av årets pristagare. 


I fjol instiftade Svenska Intresseföreningen för Geocaching ett årligt pris, "Geocaching Hall of Fame", för att premiera människor i vår gemenskap som gjort hedervärda insatser under året och historiskt. Då delade vi bland annat ut medaljer till en av Sveriges första reviewers, hjälten bakom den legendariska cachen "Fångarna på fortet", skaparen av project-gc.com, och FADs grundare. Dessutom delade vi ut pris för fjolårets bästa trad, multi och myst. För hela listan, se förra årets Hall of Fame-sida.

I år kommer pristudelningen att ske i Örebro den 21 mars. Vi träffas på Harrys, mitt i stan och börjar kvällen med en gemensam buffé, för att sedan avrunda kvällen med årets prisutdelning.

Buffén kostar 179 kr och skall betalas in i förväg (se nedan för detaljer). Antalet platser i lokalen är begränsat till 120 personer, så det är först till kvarn som gäller. När betalningen är registrerad kommer vi att uppdatera deltagarlistan. Kostnad för eventuell dryck tillkommer och betalas på plats. Möjlighet att delta utan att äta kommer vara i mån av plats, meddela i din "will attend"-logg att du inte vill ha buffé så sätter vi upp en reservlista. Betalande har företräde fram till 3 dagar före eventet.

Årets FAD-kommitté kommer också att finnas på plats, så om du är sugen på att hjälpa till som funktionär under höstens event så är det här ett bra tillfälle att skaffa lite kontakter.

Middagen börjar kl 19.00 och beräknas pågå till 21.30

Summering...

Vad: Buffé och prisceremoni
När: 21/3, kl 19.00-21.30
Var: Harrys, Hamnplan 1, Örebro
Betalning i förskott: 179kr per person, OBS! INFORMATION OM HUR MAN BETALAR FINNS HÄR. Betalning = bindande anmälan.
Klädsel: Valfri (men om du kommer iförd T5-utrustningen kan du få en del underliga blickar från mugglarna på väg dit :-) )

Om du har någon matallergi, vänligen meddela lillfiluren@gmail.com.

För dig som aldrig gått på event tidigare och undrar "vad är det här för något?"

Ett event är ett tillfälle där geocachare träffas och umgås. Alla är välkomna, ny som erfaren, gammal som ung. För att anmäla dig så skall du posta en "will attend"-log här på eventet. Det här eventet är lite speciellt eftersom det dessutom är en anmälningsavgift för att täcka mat-kostnaderna. Se ovan för detaljer. För lite mer info om event, läs här på vår wiki

Årsmöte

Intresseföreningen för Geocaching i Sverige kommer även att hålla sitt årsmöte i Örebro samma dag som eventet. Årsmötet är öppet för föreningens medlemmar, men middagen/eventet är naturligtvis öppen för alla geocachare. Årsmötet kommer äga rum kl 16.00 på samma koordinater som eventet.

Additional Hints (No hints available.)