Skip to Content

<

Karhukopla

A cache by geo-outi Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/02/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Patvinsuon kansallispuisto on rauhaisa retkeilykohde erämaisen luonnon helmassa.Kansallispuisto on kansainvälisestikin merkittävä suoluonnon suojelu- ja tutkimusalue. Alue on mitä mainioin erämaisen luonnon tarkkailuun. Patvinsuon tunnuseläin karhu välttelee ihmistä, eikä sitä yleensä näe.


Karhukopla (engl. The Beagle Boys) on Carl Barksin keksimä konnajoukko, joka yrittää toistuvasti ryöstää Roope Ankan rahat. ANKALLISPANKKI ja monet muut rahan tai arvotavaroiden säilytyspaikat ovat myös karhukelmien mielenkiinnon kohteita. Yleensä he päätyvät kuitenkin vankilaan ja jos eivät, niin kuitenkin tyrivät jotenkin. Alun perin Karhukopla oli hyvin vakavasti otettava ja Akun sanojen mukaan "tämän maan vaarallisin" rosvojoukkio. Ensimmäistä kertaa Karhukopla pääsi aktiivisesti ryöstöpuuhiin vuonna 1952 sarjassa Ovela Roope-setä, jossa raskaalla koneistolla, merimetsoilla ja tammihärillä aseistautunut rosvojoukko joutuu lopulta tunnustamaan Roope-sedän ovelammakseen. Tässä vaiheessa Karhukoplan luonne on jo olennaisilta osiltaan saavuttanut nykyisen muotonsa, ja Roopen rahoista on tullut periaatekysymys: koplaa näkee harvoin jahtaamassa muiden kuin Roopen omaisuutta.' Karhukoplaan ei suinkaan kuulu vain 3 jäsentä, siis Ankkalinnan osaston 176-671, 176-176 ja 176-761. Karhukopla on maailmanlaajuinen rikollisjärjestö, johon kuuluu tuhansia jäseniä. Joskus he kutsuvat apuvoimia muualta. Esimerkiksi tarinassa Kaoottinen kodinvaihto he vaihtavat paikkoja Lora Lora saarella asuvien 421-241,421-124 ja 412-142 kanssa. Karhukoplan kaikki yritykset ryöstää Roopen rahat epäonnistuvat joko Roopen tehokkaiden ansojen ja oveluuden takia tai joskus he taas tyrivät ihan itse. Esimerkiksi tarinassa Superkarhut he saivat supervoimia ja Roope selvisi juuri ja juuri vain, koska eräs heistä aivasti väärään aikaan, toinen kompastui sähkölankoihin ja 176-167:n Roope houkutteli muualle keitetyillä luumuilla.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

149 Logged Visits

Found it 147     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.