Skip to Content

This cache has been archived.

AMMKOSKI: Kätköpurkki toistamiseen kadonnut. Tietoon on tullut, että samalla paikalla ollut aiemminkin kätkö, joka niin ikään jästitty. Joten tämä kätkö menee arkistoon. Paikka on hieno, kannattaa käydä ilman kätköäkin.

More
<

Kuokanjoki

A cache by AMMKOSKI Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/14/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Sumiaisten kirkonkylä kuuluu valtakunnallisesti arvokkaisiin maisema-alueisiin. Kylä on rakennettu hiekkaharjulle, jonka molemmin puolin on järvi. Harju on lähes kuusi kilometriä pitkä, mutta leveimmillään vain 200 metriä. Kyläkeskustan kohdalla harjun laki on melko tasainen ja matala. Kirkonkylän pohjoispuolella harju on jyrkempi.

Sumiaisten kirkonkylän eteläpuolella harjun katkaisee Sumiaisesta Ala-Keiteleeseen laskeva Kuokanjoki, Suomen lyhin joki, joka on vain 3,5 m pitkä. Joki oli aiemmin puolta lyhyempi, mutta tien levennys ja sillan uusiminen pidensi jokea.

Lähde: sumiainen.fi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

225 Logged Visits

Found it 218     Didn't find it 1     Write note 2     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.