Skip to Content

<

Remin iisi

A cache by Eslen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/15/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkön  vihjeet sisältyvät seuraavaan  tarinaan,  joka voi olla tosi tai sitten ei, tai siltä väliltä. Kätköön ei mahdu reissaajia eikä muuta tavaraa, vaikka camo ei aivan pienikokoinen olekaan. 

 Enon kummin veli Remi  Nelse oli kuusikymmenluvun lopulla innokas reserviläinen  ja lintuharrastelija . Maistuipa hänelle joskus pienet virkistävät neuvoa antavatkin.
Kerran sitten sattui,  että kertausharjoitukset pidettiin ihan kotimaisemissa ja hän päätti yhdistää nämä sydäntään lähellä olevat asiat ihan armeijan hengessä ja rakenteli pienen jemman  mielensä virkistämiseksi. Hän tietysti joutui myöhemmin korvausvelvollisuuteen (4 vanhaa mk) valtion omaisuuden hävittämisestä....... 
Eihän se jemma  itseasiassa hävinnyt, vaan toimi Remille myöhemmin virkistyskohteena myös siviilioloissa kun lintuharrastusmatka  aika usein osui niille kulmille ja oli muistanut tarvittavat täydennykset  etukäteen tehdä. Mukananaan hänellä oli retkillään usein uskollinen ystävänsä kultainen noutaja Note.
Remi harrasti myös musiikkia ja osasi soittaa useampia soittopelejä ja tunsi jopa nuotit. Ei hänestä kuitenkaan varsinaista muusikkoa  tullut vaikka pieniä sävellyksiä silloin tällöin värkkäili ja viivastolle sommitteli lähipiirinsä iloksi.
Remi viettää nykyään vanhuudenpäiviään etelän lämmössä vaimonsa Doren kanssa , mutta viestitti,  että  jemman saattaa vieläkin löytää seuraavista koordinaateista.
 
 N 61 0C. BDB    E 025 4F.EGA

 


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

81 Logged Visits

Found it 79     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.