Skip to Content

<

Itikkapönttömehtä

A cache by Muffa56 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/30/2015
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pieni peruspurkki pienessä perussuomalaisessa metsässä, jossa on kesäaikaan ITIKOITA !!!! Suositellaankin etsittäväksi - jos suinkin mahdollista - oikein räkkäiseen aikaan. Räkkä = keskikesään ajoittuva ihmisiä ja eläimiä pistävien ja purevien, sekä verta imevien hyönteisten joukkoesiintymä.

Kesä 2015 oli ajoittain tosi hyvä itikkakesä, johtuen osittain ehkä kosteista ja ei niin kovin helteisistä kesäilmoista. Jotta saisimme nauttia tulevinakin lumettomina aikoina sääskien surinasta ja paarmojen pärinästä on niiden hyvinvoinnin ja viihtyvyyden lisäämiseksi paikallaan järjestää niille omia asuinpaikkoja. Linnuillehan on omat pöntöt kunnostettu aina keväisin pesintävalmiiksi, nyt on myös pienempien siivekkäiden aika saada omansa. Tässä metsässä niitä vähän malliksi. Kun siirryt metsään ja pönttöjä alkaa metsässä esiintyä enenevässä määrin, koordinaatteja lähestyessäsi, suattaapi sieltä jotain muutakin löytyä. Kätköpurkin voi löytää talviaikaankin, jos lunta ei ihan mahottomasti ole. HUOM. ÄLKÄÄ oikaisko kätköpaikalle suorinta reittiä risukoiden läpi, monet ovat löytäneet siltä reitiltä piikkilankaa, johon ovat repineet vaatteitaan. Olen kerinyt metsästä piikkilankaa pois jo kymmeniä metrejä, mutta kaikkea en ole vieläkään pois saanut/löytänyt, täällä on ilmeisesti pidetty joskus karjaa ja aitalangat jätetty lojumaan luontoon. POLUN PÄÄN kautta kulkeminen on vähintään suositeltavaa, ei piikkilankaa, sitä kautta ojan yli pääsee helposti, maasto on vaivatonta liikkua ja polkua seuraten näkyy myös niitä pönttöjä - siis itikkapönttöjä. Tervetuloa - täällä jo odotellaan paikalle uutta verta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

189 Logged Visits

Found it 181     Didn't find it 1     Write note 5     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.