Skip to content

This cache has been archived.

tomahg: Nå er også boksen fjernet. Takk for alle besøk, vakre strofer og hyggelige logger!

More
<

Phreaking Merry Christmas

A cache by tomahg Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/01/2015
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Norwegian text only. If you can't understand what to do, contact the cache owner for instructions.

Noen vil sikkert rynke på nesen og lure på hva dette er for slags skrøpelig unnskyldning for en adventscache - bitteliten og midt i sentrum. Men, julestemning kan man finne på de mest uventede steder, og jeg vil anbefale også de mest konservative skeptikerne å renske strupen og gi det en sjanse. Og hvem vet, kanskje vanker det litt twist allikevel...?

Her er det ingen oppgave som kan løses hjemme. Gå til de oppgitte koordinatene og finn en telefonautomat. Første oppgave er ganske enkelt å finne nest siste siffer i telefonautomatens telefonnummer. Hvis du blir i tvil, er sifferet du skal frem til også like stort som summen av andre og tredje siffer i telefonautomatens telefonnummer.

Når du nå har funnet dette sifferet, erstatter du ganske enkelt alle de røde spørsmålstegnene i telefonnummeret under med dette sifferet - og slik kommer du frem til et helt annet telefonnummer med norsk landskode. Alle tre spørsmålstegn skal altså erstattes med samme siffer.

+47 23 9? 2? 7?

Videre må du uten unødig opphold, og uten å forflytte deg nevneverdig, ta frem din portable lommetelefon og ringe dette nye telefonnummeret. Og så er det bare å kaste alle hemninger og bli med på leken...

Lykke til!

Det er ingen grunn til å forsøke å ringe uten å være på de oppgitte koordinater. Det hjelper deg ikke med å finne cachen, og hvis du velger feil telefonnummer kommer du til å plage viktige folk som har nyttigere ting å gjøre enn å snakke med deg!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.