Skip to Content

<

Lintuhytin hippunen

A cache by Turmson Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/05/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Lintuhytin hippunen

Lintuhytin alueesta oli kätköä asettaessa rakennettu vasta hippunen, jos sitäkään. Nimestään huolimatta kyseessä on small kokoinen metsäpurkki.


Huom. parkkinaatti oli purkin asentamisen aikoihin paikassa, jossa ei ollut oikein mitään noin puolen kilometrin säteellä. Mutta juuri valmistunut asfalttitie siellä oli, ja sen ympäristössä paljon tyhjää fieldiä, johon selvästi joku päivä saattaisi materialisoitua asuinkäyttöön tarkoitettuja materiakeskittymiä. Tilanne on saattanut muuttua sittemmin. Etsithän reitin, joka ei häiritse alueen väestöä millään tavoin.

Tällä reissulla voi observoida Hervannan kaakkoista laajenemista. Kyseessä on rakenteilla olevan Lintyhytin pientalo-alueen itäpuolella sijaitseva metsäkätkö. Ruskonkehän jatke suuntautuu näille seuduille myös.

Hervantajärven alueen itäpuolelle rakennetaan pientalopainotteinen noin 600-800 asukkaan Lintuhytin asuinalue. Omakotitaloja Lintuhyttiin tulee 91.

Kätkö asettui melko lähelle Kangasalan rajaa, mutta jäi vielä Tampereen puolelle. Kaakkoonpäin 200m vaeltaessa tulee vastaan Ryttylän kallio.
-------------------------------

Hippunen :

How small is it? Microscopic, The Atom, Elementay patricles, The Higgs Boson

Ideana oli tehdä tästä mysteerikätkö kyseisen David Butlerin videokirjan perusteella, mutta sitten iski päälle sellainen fiilis, että menee siinä homma liian koulumaiseksi. Ja sitäpaitsi, voihan jokainen, jota asia kiinnostaa, katsoa nuo videot ilman mitään puuduttavaa naattinumeroiden metsästystä tai tuputusta.

Näinollen kätköilyn raw-perusideaan jälleen kerran taipuen tästä muodostui varmasti varsin tutunoloinen tradikätkö.

Kyseinen videokirja on rauhallisella asenteella tehty melko selkeä esitys asiasta. Kätkönasettajan mieleen tuo videosarja sellaiseksi rauhalliseksi iltakatsottavaksi, toivottavasti kätköllä kävijällä on aikaa ja kiinnostusta perehtyä asiaan.

How small is it videokirjan lisäksi tuolta löytyy pari muutakin mainiota videokirjaa: How far away is it? ja How fast is it?

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

161 Logged Visits

Found it 151     Didn't find it 7     Write note 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.