Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching i Sverige: Tack alla som kom, och återigen ett stort grattis till våra pristagare!

More
<

Geocaching Hall of Fame 2016

A cache by Geocaching i Sverige Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 12 March 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Det är dags att dela ut årets priser i Geocaching Hall of Fame! Kom och ät en specialbuffé tillsammans med oss och några av årets pristagare. 
 


OBS! Ändrad lokal! OBS!


För tredje året i rad ordnar Svenska Intresseföreningen för Geocaching "Geocaching Hall of Fame", för att premiera människor i vår gemenskap som gjort hedervärda insatser under året och historiskt. Tidigare år har vi bland annat delat ut medaljer till en av Sveriges första reviewers, hjälten bakom den legendariska cachen "Fångarna på fortet", sveriges förste geocachare, skaparen av project-gc.com, och FADs grundare. Dessutom delade vi ut pris för fjolårets bästa trad, multi och myst. För hela listan, se HallOfFame-sidan på geocaching.se.

I år kommer pristudelningen att ske i Linköping den 12 mars. Vi träffas på Harrys inne i stan och börjar kvällen med en gemensam buffé, för att sedan avrunda kvällen med årets prisutdelning.

Buffén kostar 235 kr och skall betalas in i förväg (se nedan för detaljer). Antalet platser i lokalen är begränsat till 60 personer, så det är först till kvarn som gäller. När betalningen är registrerad kommer vi att uppdatera deltagarlistan. Kostnad för eventuell dryck tillkommer och betalas på plats. Möjlighet att deltaga utan att äta kommer vara i mån av plats, meddela i din "will attend"-logg att du inte vill ha buffé så sätter vi upp en reservlista. Betalande har företräde fram till 7 dagar före eventet.

Årets FAD-kommitté kommer också att finnas på plats, så om du är sugen på att hjälpa till som funktionär under höstens event så är det här ett bra tillfälle att skaffa lite kontakter.

Middagen börjar kl 19.00 och beräknas pågå till 22.30. Därefter är baren öppen resten av kvällen.

Summering...

Vad: Buffé och prisceremoni
När: 12/3, kl 19.00-22.30
Var: Harrys, Ågatan 43, Linköping
Betalning i förskott: 235 kr per person, OBS! INFORMATION OM HUR MAN BETALAR FINNS HÄR. Betalning = bindande anmälan.
Klädsel: Valfri (men om du kommer iförd T5-utrustningen kan du få en del underliga blickar från mugglarna på väg dit :-) )

Om du har någon matallergi, vänligen meddela halloffame@geocaching.se
 

För dig som aldrig gått på event tidigare och undrar "vad är det här för något?"

Ett event är ett tillfälle där geocachare träffas och umgås. Alla är välkomna, ny som erfaren, gammal som ung. För att anmäla dig så skall du posta en "will attend"-log här på eventet. Det här eventet är lite speciellt eftersom det dessutom är en anmälningsavgift för att täcka mat-kostnaderna. Se ovan för detaljer. För lite mer info om event, läs här på vår wiki

Årsmöte

Intresseföreningen för Geocaching i Sverige kommer även att hålla sitt årsmöte i Linköping samma dag som eventet. Årsmötet är öppet för föreningens medlemmar, men middagen/eventet är naturligtvis öppen för alla geocachare. Årsmötet kommer äga rum kl 16.00 på samma koordinater som eventet.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.