Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Pekka H: Vanha ystävämme Myrphyn laki toteutui jälleen, kätköpaikka on jäänyt rakennus työmaan aitojen sisälle eikä ole nyt haettavissa [:(] Yritän etsiä kätkölle uuden paikan rakennustöiden ajaksi.

More
<

Patsaita ja historiaa Kangasalan keskustassa

A cache by Pekka H Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/3/2017
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Tämä kätkö esittelee Wherigo Cache eli Wherigo kätkötyypin.


Kangasalle on viime vuosien aikana ollut kasvava trendi tehdä pelkästään mysteeri kätköjä. Tästä kumpusi ajatus joka lopulta muotoutui kahvikupin äärellä ideaksi esitellä paikallisille kätköilijöille, muitakin kätkö tyyppejä kuin mysteeri.

Wherigo Cache on kätkötyyppi, jossa GPS-laitteeseen tai mobiilisovellukseen ladataan nk. kasetti, joka käynnistetään laitteesssa ja sen ohjeiden mukaan liikutaan maastossa. Kasetti on eräänlainen ohjelma, joka esittää kysymyksiä kun kätköilijä saapuu johonkin sijaintiin tai seuraava välipiste paljastuu, kun kätköilijä menee ohjelmassa esitettyihin koordinaatteihin. Kysymykset liityvät yleensä siihen paikkaan mihin wherigo-kasetti kätköilijän johdattaa. Eräällä tavalla Wherigoa voisikin ajatella erikoistapauksena multikätköstä. Wherigoita on myös sijainnittomia eli sellaisia, jotka voi suorittaa missä vain sijainnista riippumatta kätkön lopullisten koordinaattien saamiseksi. Esimerkiksi Avaruuslintu on tällainen sijainniton wherigo.

**** **** ****

Patsaita ja historiaa Kangasalan keskustassa.
Wherigo alkaa Kangasalan kotiseutumuseon pihasta ja kierrättää sinua kangasalan keskustassa, esitellen keskustasta löytyviä patsaita ja muutamia kangasalan historiaan liittyviä paikkoja. Wherigon voi hakea joko autolla, kävellen tai polkupyörällä. Huomioithan että Wherigo ei palaa takaisin aloitus pisteelle.

Wherigo kasetin voit ladata Wherigo.comista

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

21 Logged Visits

Found it 15     Write note 3     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.